Raskaus 29.10.2016

HANKINTOJA LASTENHUONEESEEN

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Lastenhuone on maalausta vailla vielä ja sitähän minä en saa vuodelevon aikana tehdä, joten projekti on siltä osin vielä kesken. Olen kuitenkin tehnyt vähän (lue: niin paljon että säilytystila meinaa loppua kesken haha) hankintoja meidän pikku kirpun huoneeseen. Meillä oli jo matto, verhot, lipasto ja vaatekaapit valmiina ja sain tällä viikolla loput sisustuskrääsät tilattua / roudattua kotiin.

1. Itkunhälytin 2. Palovaroitin 3. Nojatuoli 4. Pussilakana setti 5. Höyhenlamppu 4. Hoitopöytä 5. Elefantti taulu 3. Pinnasänky

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • S u n d a y s 💕😍

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: