Raskaus 24.11.2016

RV 25 – UPDATE

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Eilen viikko 25 hurahti käyntiin ja Ovia pregnancy app ilmoitti että vauva olisi kukkakaalin kokoinen. Vau.fi odotus appi uteli jos me jo olemme hankkineet pikkuiselle vaatteita? Tähän asti en ole paljon lastentarvikkeita taikka vaatteita ostanut, johtuen siitä että sukulaiseni ovat säästäneet ihan kaiken. Meidän tytär pääsee käyttämään samoja vaatteita kun äitinsä on käyttänyt, haha! Ja nukkumaan samassa pinnasängyssä ❤️.

Vatsa kasvaa huikeeta vauhtia, välillä tunnen jopa kasvukipuja (onko sellaisia oikeasti olemassa vai olenko luulotautinen?) ja vatsaa kiristää. Muuten olo on pysynyt samana ja elämäkin samana, paitsi että aloitamme nyt parisuhde terapian miekkosen kanssa. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaisesti olen joulukuusta lähtien taas vakituinen vaimo, eli osa aikaisuus loppuu. Pidetään peukkuja!

Paino? 61kg, aloituspaino 53kg

Raskausoireet? Vatsakivut, verta nenästä, suonenvedot pohkeissa öisin, jatkuva jano ja jatkuva pissahätä, supistuksia, oksentelu ja pahoinvointi, päänsärky, ikenet vuotavat verta, akne, maitoa rinnoissa, turvonneet kädet sekä jalat, alaselkäkivut, väsymys

Liikkeet? Meille on ilmeisesti tulossa jalkapallo pelaaja, kirppu potkii nimittäin koko ajan, varsinkin öisin kun äippä haluaisi nukkua, eikä mitään höyhenkevyitä liikkeitä vaan niin että koko vatsa heiluu.

Raskausarvet? Ei ole vielä.

Himot? Kurkku, minitomaatti ja jäätelö

Valmistelut vauvaa varten? Nolottaa vastata että ei mitään tällä viikolla, olen ollut niin väsynyt että en ole saannut mitään aikaiseksi. Ehkä viikonloppuna sitten? Tai ensi viikolla, hehe …

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

Kiitos vinkistä, pakko kokeilla! ?

1 vastaus

Tuttu tunne tuo hemskatin suonenvedot pohkeissa! Siis niin kauheeta herätä öisin kun haluaisi vaan huutaa ja sahata tyylii jalan irti!
Ja ikuinen vessahätä, tällainen pieni vinkki, älä mene ainakaan elokuviin, istuin tunnin ihan tuskanhiessä kun meillä oli ”treffit” mieheni kanssa.. Ja jooo kyllä sitä saa mennä vessaan siellä mutta en kehdannu alkaa säätää ja vääntää kun istuttiin keskellä..
Mulla tuli vasta tyylii viimeisellä kuukaudella sellainen kauhea paniikki kaikkien vaatteiden ja muiden ”tarpeellisten” tavaroitten hankkiminen..
Oli paljon ennestää saatuja ja vähän itse ostettuja kamoja mutta sitten alko miettiä että jos vaatteet ovat liian isoja (ostin tyylii jokunen 56 kokoa ja loput 62->) ja onko vaippoja riittävästi, ja entäs se rintapumppu tarviinko sellaista ja entäs siteet tarviinko elefanttikokosia tai normi siteitä.. Ja enkai vaan ole pessyt lakanat ja vaatteet hajustetulla pyykkiaineella ja onko tuttipullot ja tuti varmasti keitettyjä kunnolla ja HUOH lista on pitkä ?

1 vastaus

Kokeilemisen arvosta vois olla magnesium (ja kalsium) lisä. Kehon magnesium ja kalium toimii yhessä kalium supistaa lihakset ja magnesium rentouttaa. Riskitöntä ja kohtuu halpaa. Vaikutus pitäis näkyä n. 5päivässä.

1 vastaus

Kiitos vinkistä, pakko kokeilla! ?

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenna ois weekend festival 💥 ja menkat alkoi eilen, ai että. Kiitos kohtu että pilasit tämänkin viikonlopun 🙂❤️ Blogista löytyy taas menkkaraivo-postaus 😆 ja kukkahattutädit muistakaa vetää vähän happea ennen lukemista 😌

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: