PARISUHDE 3.12.2016

LUVATTU ON PALJON, RIKOTTU ENEMMÄN.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Eilinen muutto ei mennyt ihan putkeen, ja olen nyt entistä kipeämpi. Koko viime illan ja yön aikana oli supistuksia, varmasti adrenaliinin takia ja ne jatkuvat edelleen. Yritän siis levätä, saada stressin minimiin ja itseäni kuntoon enkä tällä hetkellä jaksa kommentoida tapahtunutta sen enempää, joten pidän pienen blogi paussin kunnes olo on parempi ❤️.


Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: