Raskaus 27.12.2016

RASKAUDEN HUIPPUOSAAJA

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

”Raskaus ei ole sairaus” – olet ehkä kuullut tämän lauseen ennenkin? Jos totta puhutaan niin eihän se olekaan, mutta listä asioista mitkä en osaa tehdä kasvaa vatsan kanssa. En osaa kumartua, en osaa nukkua vatsalla, en voi kävellä rappusissa ilman että olo on täysin ryytynyt – mutta miksi keskittyä niihin asioihin mitkä et enää osaa. Löytyy myös paljon sellaisia asioita missä raskaanaolevat naiset ovat huippu hyviä!

 • Tekemään 12 erilaista asukokonaisuutta käyttäen pelkästään yhdet mamma farkut (ne yhdet ja ainoat jotka vielä menevät päälle)
 • Rullaamaan sivuttain ylös sängystä, ja sohvalta, ja autosta.
 • Olla sheivaamatta sääriä (yay meille jotka ovat raskaana talvella!)
 • Hokeamaan ”no voi v…” (ruotsalainen: nej sat…) joka kerta kun pitää kumartua, nousta ylös, istua alas, käydä pissalla, nostaa jotain lattialta, välillä jopa hengittäessä..
 • Olla sitoamatta kenkiä. 
 • Laittamaan kengät päälle kumartumatta.
 • Löytämään asioita minkä päällä voisi istua tai mihin voisi nojata, mitä vaan kunhan ei tartte seistä.
 • Tietämään missä kaikki julkiset vessat sijaitsevat noin 10km säteellä.
 • Pingviinikävely.
 • Valittaminen.
 • Vastaamaan kysymyksiisi ennen kuin joku kerkeää kysymään. ”Laskettuaika 8 maaliskuuta, tyttö tulossa, olo aivan mainio, en ole vielä valinnut nimeä”
 • Sivuttais halaukset
 • Olla polttamatta kaikki äitiysvaatteet kuin pieni pyromaani vaikka välillä tekisi mieli.
 • Itkeminen.
 • Hyväksymään että katsekontakti nykyään tarkoittaa ihmisiä jotka tuijottavat vatsaasi.
 • Googlaamaan raskausoireita, jonka mukaan sinulla on syöpä ja kuolet huomenna jonka jälkeen seuraa hirveä itkeminen ja ylilyönti, jonka jälkeen sammutat koneen ja lupaat olla googlaamatta yhtään mitään (yeah right)
 • Väittämään että raskaus on aivan ihanaa vaikka se on yhtä helvettiä, koska tiedät että pääset helpommalla.
 • Hymyilemään nätisti samalla kun kuuntelet miten sun elämästä tulee helvettiä kun saat lapsen, ”odota vaan…”

Naisen keho on aivan uskomaton, ja lapsen saaminen on iloinen ja mahtava asia, mutta odotusaika ei välttämättä. Miksi raskaanaolevat naiset eivät pelkää synnytystä? Koska he ovat niin kypsiä ja kyllästyneitä tähän vatsaan ja oloon. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

 • Huomenna aukkari 😬😰 mies oli sitä mieltä että hän voi varmaan lähteä illalla töihin. Täällä olen stressannut ihan hulluna yli vuorokauden, joten vastasin että ”vedä vittu päähän” 🙂 Sellaiset setit sitten ja pientä draamalaamailua havaittavissa 🙄 välillä mä oikeasti ihmettelen miten toi kestää mua. Kiillotan mun tiaraa, huomenna luvassa prinsessakohtelua. (Oikeasti makaan sängyssä ja säälin itseäni). #meandmyhormones #pettyAF

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: