Raskaus 1.1.2017

HELLO 2017

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Onneksi 2016 on ohi, she’s truly been a bitch, ihan loppu minuutteihin asti. Iso kiitos kaikille jotka ovat antaneet tukea, olen edelleenkin hämmästynyt miten monta teitä on, olette korvaamattomia. Tämä vuosi on osoittanut että he jotka oikeasti välittävät ovat valmiita tekemään mitä tahansa näyttäkseen että välittävät, joko läsnäololla tai muulla tavalla. Kaikille niille jotka ottivat elämästään aikaa antamaan minulle apua tai tukea, toivotan teille oikein hyvää uutta vuotta ja kaikkea hyvää 2017! ❤️ tein viime vuoden aikana ison elämän siivouksen ja kaikki eivät päässeet karsinnoissa eteenpäin vuoteen 2017. Tämä on uusi alku. Uusi minä, uusi elämä, entistä vahvempana, positiivisin mielin ja ihanien ihmisten ympäröimänä.


”By the end of 2016 I will be either
with you or totally without you”

With love,
Desire Grönroos & pikku prinsessa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (8)

Kiva kuulla et oot seurannu niin kauan! ? oon siis ollu ”vaan” kerran naimisissa, en vaan halunnut ottaa tyttönimeäni takaisin koska sekään ei tuntunu oikeelta. Vaihdan siis ihan ”uuteen” sukunimeen joka löytyy meidän suvusta 🙂
Varmaan ainakin sen että jos tekoja ei tuu niin sanoihin ei kannata luottaa, ja vaikka jotkut asiat tulevat luonnostaan ja itsestäänselvyytenä mulle niin ne ei välttämättä kaikille tule. Mieheni muutti ekaa kertaa pois kotoota suoraan kimppaan munkaa eikä oo ollu ”vakavassa” suhteessa ennen. Pitkään käytin sitä tekosyynä, ”kyllä hän vielä sopeutuu ja oppii”. Sitten kun tulin raskaaksi en enää jaksanu tota ”poikamies”-asennetta ja heti kun asetin vaatimuksia sukset meni ristiin. Eli kannattaa vaatia hyvää kohtelua heti alussa ilman tekosyitä, ei ne asiat vaan yhtäkkiä itsestään muutu vaikka olisi naimisissa tai lapsi tulossa 🙂 edelleenkin kyllä rakastan häntä ja toivoisin onnellista loppua tähän soppaan, mutta en enää ole valmis tyytymään ja olemaan ainoa joka joustaa, eikä toista ihmistä voi pakottaa muuttumaan.

1 vastaus

Facebookista päätellen miehesi ei päässyt karsinnoista eteenpäin? Ku oli ryyppäämässä ilman sua?

1 vastaus

Eipä niin.. asiat tärkeysjärjestykses taas. ??

1 vastaus

Jos tuleva isä on mielummin juhlimassa uutta vuotta muualla kuin tulevan lapsen äidin kanssa niin eipä oo syytä pitää yhteyttä. Et kaipaa sellaista miestä yhtään mihinkään! Uus vuos on ehkä paskin päivä olla raskaana muutenkin. Eipä löydy montaa ihmistä jotka ois selvinpäin silloin… oikein hyvää uutta vuotta 2017 sulle ja vauvalle kaikesta huolimatta ❤️

1 vastaus

Niinpä.. täällä vietettiin joulu, uusvuos, kihlajaispäivä ja luultavasti vielä synttärit huomenna ilman ”miestä” ja selvinpäin ? kyllä näistä jotenkin vaan aina selvii. Kiitos samoin ❤️

1 vastaus

whats up sukunimen kanssa?

1 vastaus

Lähtee vaihtoon avioeron takia. En ole yhteydessä ex miehen sukulaisten kanssa niin olisi tuntunut hassulta jatkaa sillä nimellä eron jälkeen 🙂

1 vastaus

jaaaa! ymmärrän! 🙂
olen seurannut sun blogiasi jo kuk pidit sun viime häistä blogia.
jos saan kysyä niin oletko oppinut mitään näistä kahdesta avioliitosta/erosta?

1 vastaus

Kiva kuulla et oot seurannu niin kauan! ? oon siis ollu ”vaan” kerran naimisissa, en vaan halunnut ottaa tyttönimeäni takaisin koska sekään ei tuntunu oikeelta. Vaihdan siis ihan ”uuteen” sukunimeen joka löytyy meidän suvusta 🙂
Varmaan ainakin sen että jos tekoja ei tuu niin sanoihin ei kannata luottaa, ja vaikka jotkut asiat tulevat luonnostaan ja itsestäänselvyytenä mulle niin ne ei välttämättä kaikille tule. Mieheni muutti ekaa kertaa pois kotoota suoraan kimppaan munkaa eikä oo ollu ”vakavassa” suhteessa ennen. Pitkään käytin sitä tekosyynä, ”kyllä hän vielä sopeutuu ja oppii”. Sitten kun tulin raskaaksi en enää jaksanu tota ”poikamies”-asennetta ja heti kun asetin vaatimuksia sukset meni ristiin. Eli kannattaa vaatia hyvää kohtelua heti alussa ilman tekosyitä, ei ne asiat vaan yhtäkkiä itsestään muutu vaikka olisi naimisissa tai lapsi tulossa 🙂 edelleenkin kyllä rakastan häntä ja toivoisin onnellista loppua tähän soppaan, mutta en enää ole valmis tyytymään ja olemaan ainoa joka joustaa, eikä toista ihmistä voi pakottaa muuttumaan.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Fiilisen när du borde vara å si på Don Diablo å Martin Garrix men allt går käpprätt åt fittan 🙂 om nån vill ha en VIP ranneke ti WKND me ca 200€ inladdat får man komma å söka ✌🏻

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: