Raskaus 15.1.2017

Vauvanimi pohdintoja

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Laskettuun aikaan on alle kaksi kuukautta enkä ole vieläkään löytänyt sellaista this is the one nimeä tyttärelleni. Yleensä suunnittelen kaiken aika tarkasti etukäteen joten tässä rupeaa jo iskemään pienimuotoinen paniikki. Jos olisi poika tulossa tehtävä olisi helppo, mutta tyttönimistä en vaan löydä mitään sopivaa. Pitäisi olla erikoinen mutta ei vaikea, joko lyhyt tai sitten joku looginen kutsumanimi, ei mikään trendinimi mutta ei myöskään sellainen mihin törmätään joka vanhainkodissa..

 • Amelia
 • Anastasia – Stasi
 • Alexandria – Alexia
 • Andrea – Drea
 • Demelza – Demi
 • Ivy
 • Jeanette – Scheanna
 • Khloe 
 • Mila
 • Penelope
 • Portia

Muita kenelle nimen päättäminen on ollut vaikeeta? Näitten jatkuvien supistuksien kanssa (sekä kaikki muut vaivat siihen päälle) on herännyt pieni epäilys että tyttö saapuisi jo ennen laskettua aikaa. Jos tulisi hätäkaste niin nimeksi tulisi varmaan Gertrud koska monet kutsuvat häntä sillä nimellä, haha älkää kysykö miksi, mun kaverit ovat outoja.

  Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
  Juttu jatkuu

  Kommentit (4)

  Kaia, Sienna, Lilly, April, Nahla, Leoni. ?

  1 vastaus

  Av de här namnen är Mila no.1 för mig. Alternativ som jag hade när jag var gravid var Evelina (Evvi) Megan, Erin och Alexa. Fick en son istället så de här kom int till användning ?

  1 vastaus

  Alexa e också jättefint! ? så typiskt att när de e flicka påväg hittar man bara massor me fina pojknamn.. sku säkert va tvärtom om de sku va pojke påväg ?

  1 vastaus

  Andrea on kiva nimi! Henk. koht. suosikkeihin kuuluu myös Iris ja listalla keikkunutkin Mila.

  1 vastaus

  Kaia, Sienna, Lilly, April, Nahla, Leoni. ?

  1 vastaus

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Desire Nyman
  9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

  Arkisto

  Instagram

  • Aiheesta lisää youtubessa ja blogissa 💕 #IVF

  Desirenyman

  Artikkelit

  Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

  Seuraa
  meitä: