Raskaus 19.1.2017

SAIRAALAKASSIN PAKKAAMINEN

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sain vihdoin ja viimein sairaalakassin pakattua. Tavaraa on ihan mukavasti ja voin kertoa että Neverfull – laukun nimeä ei ehkä kannata ottaa tosissaan. Jouduin melkein ottamaan apua treenikassistani siinä vaiheessa kun rupesin eväitä pakkaamaan. Sairaalassa ei ikinä tiedä milloin tai minkälaista sapuskaa on tarjolla so better safe than sorry! Mulla on myös suuret odotukset syömisen suhteen heti synnytyksen jälkeen. Jospa se raskauspahoinvointi menis ohi viimeistään silloin. Sitten vähän mitä pakkasin.

 • Hammasharja & tahna
 • Kasvojen puhdistuspyyhkeitä
 • Neutrogenan dailyscrub
 • Perusvoidetta
 • Nännivoide
 • Höylä
 • Suihkusaippua
 • Redken Shamppoo & Hoitoaine
 • Silkkitippoja
 • Kuivashamppoo
 • Hiusharja
 • Ponnarit & pinnit
 • Hiuslakka
 • Deodorantti
 • Omia siteitä
 • Smashboxin primeri
 • Kulmakarvakynä
 • MaryKayn mineraalipuuteri
 • Poskipuna
 • Huulirasva

 • Sukkia
 • Imetysliivit
 • Liivinsuojat
 • Tummia alushousuja
 • Tohvelit
 • Oma pyjama
 • Lökärit, t-paita & huppari
 • Kamera, akku, muistikortti
 • Laturi kameralle & kännykälle
 • Kauratyyny
 • Tutteja
 • Vauvan kotiintulo vaatteet
 • Pillimehua
 • Missä X karkkipussi
 • Välipala patukoita
 • Vesipullo
 • Manteleita & Pähkinöitä
 • Mansikkakeittoa
 • Pieni cokis
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

 • Jos teidän perheestä löytyy tyttölapsi niin liitykkää ihmeessä ME TYTTÖJEN MUTSIT facebook ryhmään! 😍 On glitterii, on leggarii, on niin siistii olla tyttöjen mutsi 🌸😍olen itse yksi ylläpitäjistä ja Bellemon on tottakai mukana sihteerin hommissa 😎✌🏻

Desirenyman

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: