Raskaus 23.1.2017

#BRB

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Tätä on odotettu! Toivottavasti kaikki menee hyvin ❤️

1 vastaus

Wau! Toivottavasti kaikki menee/meni hyvin! <3

Onnittelut tuoreelle äipällä(?) 🙂

1 vastaus

Tätä on odotettu! Toivottavasti kaikki menee hyvin ❤️

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • More like plan D or E 😜 mutta eihän siinä, kyllä nekin toimivat. Välillä elämä antaa sitruunoita, välillä taas tiilikiviä. Mutta jollain ihmeen tavalla kaikesta selviää. Jos ei pelkällä positiivisuudella ja tahdonvoimalla niin sitten raivolla 💪🏻

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: