Raskaus 24.1.2017

SHE IS HERE ❤️

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Synnytin meidän pikku kirpun eilen 23.01.2017 kello 13:26 kiireellisellä hätäsektiolla Porvoon Sairaalassa (kyllä, vaikka siellä ei enää synnytyksiä tehdä.) Istukka päätti irtoa itsestään juuri 10 min ennen tarkastuskäyntiä sairaalassa, joten satuin kerrankin olemaan oikealla paikalla oikeeseen aikaan mutta kerron synnytys kokemukseni myöhemmin.

Päivän vanha Kirpsteri on päässyt pois teholta ja osaa jo hengittää itse mutta syö vielä nenämahaletkulla. Isä on hienosti ollut täällä auttamassa sektiosta toipuvaa äippää (joka on niin säälittävä tapaus että ei edes saa omia sukkia päälle). Meidän pienellä perheellä on siis kaikki ihan ok ❤️.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Ihana! <3

Onnea koko perheelle!

1 vastaus

Paljon onnea koko perheelle ❤

1 vastaus

Ihana! <3

Onnea koko perheelle!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Minibelle 💕 blogissa on uusi postaus ja linkki löytyy profiilista 😚💕

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: