KIRPPU 14.2.2017

TEHOMONITOROINNIN TUOMIO

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tehomonitorointi selätetty ja valitettavasti tämä ystävänpäivä vietetään vielä ilman Kirppua. Hengitys katkoksia ei ollut, mutta hengitystahti oli epätasainen. Torstai – perjantai tehdään uusi yritys ja toivotaan että hengitys tasaantuu ennen sitä. Eilen pakkailtiin kotiinlähtö vaatteita ja otettiin valmiiksi turvakaukalo esiin, joten pieni masennus päällä tällä hetkellä. Toisaalta keretään varmaan saamaan keittiötä valmiiksi ennen Kirpun kotiintuloa nyt kun se viivästyy.

Kirppu sai tuberkuloosi rokotteen tänään joten isovanhemmat saavat huoletta tulla häntä katsomaan kunhan tyttö kotiutuu. Täällä kotona on täysi kaaos meneillään ja yritetään väkisin saada keittiöremppa valmiiksi, loput huonekalut hankittua ja suursiivous tehtyä yhtäaikaa. Mulle iski rintatulehdus sunnuntaina, syödään siis antibiootteja ja pumpataan maitoa lämpimässä suihkussa. Nyt meinaan olla itsekäs ja mennä päikkäreille, kylmät kaalinlehdet rintojen päällä. Pakko kerätä energiaa ja ladata akkuja ennen perjantaita ❤️.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: