KIRPPU 21.2.2017

KIRPUN EKA PÄIVÄ KOTONA

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kirpun ensimmäinen vuorokausi kotona on mennyt ihan mukavasti ja rauhallisesti, ilman huutamista tai riehumista. Ekat tunnit köllöteltiin sohvalla koko perhe ängettynä yhteen Ektorp sohvaan ja fiilisteltiin että me olemme vihdoin kotona koko poppoo. Kirppu on hienosti syönnyt 3-4 tunnin välein ja tosi reippaasti, muuten hän on nukkunut sikeesti ja ollut tyytyväinen. Meidän koira mökötteli ensin toisella sohvalla parisen tuntia ja tuli sitten rauhallisesti nuuskimaan Kirppua, sillä asenteella että ”ja mikäköhän tämä pikku ihminen on ja mitä sen kanssa pitäisi tehdä?!”, eli ihan hyvin isosisko on reagoinut uuteen tulokkaaseen.

Yöllä Kirppu söi kello 23, 02, 06 ja 09. Kirpun isä hoiti 02 ja 06 heräämiset ja ensimmäistä kertaa pitkään aikaan nukuin hyvin. Jos hän ei herää 4 tunnin välein häntä herätetään ja yritetään ruokkia. Kirpullahan on oma huone, mutta eilen mulle iski vähän ”ylisuojelevan” äidin syndrooma ja kärräsin häntä perässäni vaunuissa. Eihän tota pikkusta malta jättää yksin hetkeksikään ❤️. Arki menee siis tällä hetkellä aika rauhallisesti ja mukavasti. Pikkuneiti viihtyy hyvin täällä kotona meidän kanssa.

Käytiin eilen hankkimassa Kirpulle hänen vitamiinit, eli hän saa D-vitamiinia, rautaa ja keskostippoja. Rintatulehduksen jälkeen mulla on ollut ongelmia maidon kanssa, sitä ei enää meinaa tulla riittävästi. Kirppu syö siis enimmäkseen rintamaitoa ja välillä sitten korviketta kun maitovarasto on loppu. Toivotaan että maidon määrä lisääntyisi nyt kun Kirppu on kotona. Neuvolatäti on tulossa kotikäynnille ensiviikon keskiviikkona joten yritetään tässä saada koko kämpän valmiiksi ennen sitä, ja sen jälkeen ruvetaan pikkuhiljaa suunnittelemaan ristiäisiä, vaikka niitä juhlitaan vasta joskus huhtikuussa.

Tässä juodaan aamukahvia Kirpun kanssa, katsellaan erilaiset äidit – uusintoja ja tehdään ostoslistaa huonekaluista sekä lastentarvikkeista ja vaatteista Kirpulle. Ensin en meinannut ostaa hänelle mitään uutta mutta Kirppuhan hukkuu meidän 56 kokoisiin bodyihin. Tarvitaan vähän muitakin vauvatarvikkeita mitä ei olla keretty hankkimaan tai ihan totaalisesti unohdettu kaiken tämän hullunmyllyn ja stressin keskellä. Ja aj niin, sittenhän meillä oli se keskeneräinen keittiöremppa… no, kyllä tämä tästä. Pääasia että Kirpulla on kaikki hyvin ja että hän pääsi kotiin!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Joo, vihdoin ja viimein ? kiitos, täällä nautitaan täysillä ❤️

1 vastaus

Onneksi kaikki on hyvin. Onnea!
http://westendmum.fi

1 vastaus

Kiitos ? ihana blogi sulla, kävin jo kurkkaamassa ?

1 vastaus

Oi ihanaa, että hän pääsi kotiin <3 Onnea ja iloa ja rakkautta teille vauvantuoksuiseen arkeen kotona 🙂

1 vastaus

Joo, vihdoin ja viimein ? kiitos, täällä nautitaan täysillä ❤️

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Fiilisen när du borde vara å si på Don Diablo å Martin Garrix men allt går käpprätt åt fittan 🙂 om nån vill ha en VIP ranneke ti WKND me ca 200€ inladdat får man komma å söka ✌🏻

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: