VAUVAT 5.3.2017

ONNEA JA ILOA – Kirppu yli 3 kiloa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Neuvolatäti kävi kotikäynnillä ja Kirppu painaa jo yli 3 kiloa. Meidän tytöstä on tullut suloinen pieni pullaposki ja on tosi innokas syömään. Sitä syömistähän me pelättiin vähän kotiutumis vaiheessa, että suostuuko sitten syömään tuon 7 x 65ml. No nyt syödään jo reippaasti 70-90ml kerralla ja Kirppu herää itse 2-3 tunnin välein syömään.

Eilen mulla iski hirveä ahdistus että meidän tyttö kasvaa aivan liian nopeasti ja aika menee pikavauhtia. Kohta suunnitellaan varmaan rippijuhlia ja ensi kuussa Kirppu aloittaa autokoulun jos edetään tätä vauhtia. Älä kasva isoksi, en ole valmis vielä. Haluan pysäyttää tämän hetken, haluan makaa Kirppu kengurussa ja vaan olla. Kirpusta on selkeesti tullut aktiivisempi. Innokkaasti kattelee ympäriinsä ja jaksaa olla hereillä, varsinkin öisin. Siirrettiin Kirpun pinnasänky meidän makkariin koska mulle iski hirveä eroahdistus, en todellakaan voi nukkua eri huoneessa. Mutta käyttääkö Kirppu omaa sänkyä? No eipä oikeastaan.

Kirpun rutiinit ovat tällä hetkellä aika simppelit. Vähän ennen 8 isä ja Kirppu syö yhdessä aamupalaa, Kirppu saa vitamiinit (keskostippa, D vitamiini ja rauta) jonka jälkeen isi menee töihin ja Kirppu saa nukkua omassa sängyssä. 10 aikaan herätään Kirpun kanssa, Kirppu juoa maitoa ja äiti maitokahvia jonka jälkeen köllötellään sängyssä tai sohvalla. Jos teen jotain päivällä Kirppu saa makoilla vaunuissa ja kärrään hänet perässäni (äidit ja niitten eroahdistukset, huoh). 16-17 aikaan isi tulee töistä ja seurustelee sen jälkeen Kirpun kanssa ja kun hän lähtee nukkumaan Kirppu siirtyy mun syliin. Öisin Kirpulla on kipee vatsa nykyään (kun siirrettiin korvikkeeseen) ja saa sitten murista ja kitistä mun sylissä kunnes saan hänet siirrettyä omaan sänkyyn joskus yöllä. Kirppu saa siis olla sylissä melkein vuorokauden ympäri, mutta mehän eletään vielä raskausaikaa. ❤️

​[wpvideo wxvzKA0U]​
Tässä vielä pieni videopätkä Kirpun uudesta lapsenvahdista, Fisher pricein koliikkikeinu. Kirppu ihan ihmeissään kun se laulaa, surisee ja keinuu. Luontoäänet aiheutti huutoa, joten pysytään perus laulumoodissa. Heinäsirkat sekä lintuäänet ovat big no no.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Niinpä! ? kohta ollaan jo lasketussa ajassa, eli kaks kuukautta on menny niin sairaan nopeesti! Kyllä se on ihan totta että vasta sitten kun on lapsia huomaa oikeesti miten nopeasti aika menee 🙂

1 vastaus

Voi ei miten ihana! <3
tiedän niin ton tunteen ku aika menee siivillä! Meidän nuorin täyttää ens kuussa vuoden ja justhan se vasta syntyi! ?

1 vastaus

Niinpä! ? kohta ollaan jo lasketussa ajassa, eli kaks kuukautta on menny niin sairaan nopeesti! Kyllä se on ihan totta että vasta sitten kun on lapsia huomaa oikeesti miten nopeasti aika menee 🙂

1 vastaus

Ihanaa, onnea yli 3kg:stä! Ihana kun pääsee kotona opettelemaan vauva-arkea ja rakastamaan pikkuista. 🙂 Tuttua tuo, että välillä jo ajatukset kiiruhtaa vuosia eteenpäin, mutta onneksi ovat pieniä vielä pitkään. <3
http://viivyvierellain.blogspot.com

1 vastaus

Kiitos ❤️❤️. Joo, kait tää on sellasta tavallista mamma hössötystä, mut onhan se kiva kans nähdä miten Kirppu kasvaa vaikka meneekin aivan liian nopeasti ?

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenna aukkari 😬😰 mies oli sitä mieltä että hän voi varmaan lähteä illalla töihin. Täällä olen stressannut ihan hulluna yli vuorokauden, joten vastasin että ”vedä vittu päähän” 🙂 Sellaiset setit sitten ja pientä draamalaamailua havaittavissa 🙄 välillä mä oikeasti ihmettelen miten toi kestää mua. Kiillotan mun tiaraa, huomenna luvassa prinsessakohtelua. (Oikeasti makaan sängyssä ja säälin itseäni). #meandmyhormones #pettyAF

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: