KIRPPU 11.3.2017

PUSH PRESENT – Lahja synnytyksestä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Vihdoin ja viimein minäkin sain push presentin, suomeksi kutsutaan kai lapsivuodelahjaksi, eli lahja joka mies antaa äidille synnytyksen jälkeen. Vaikka mun lahjan saamisessa kesti melkein 7 viikkoa (tässähän on ollut vähän muutakin säätöä ja Kirppu syntyi niin yllättäen) tämä lahja on mulle niin äärettömän rakas.

Onko push present mielestäni tärkeä? ON! Kahdesta eri syystä: 1. Nainen on kantanut lasta 9 (mun tapauksessa 7) kuukautta ja itse synnytyskin on iso urakka joten onhan se mukavaa saada tuoreelta isältä lahjan. 2. Lahjasta jää kiva muisto. Push present ei ole hoitolaukku tai lastenrattaat vaan lahja nimenomaan äidille. 

Mun push present Kirpun isältä oli hela mun pandora rannekoruun. Pieni suloinen timantti tutti. Rakastuin siihen ihan totaalisesti ja pääsi samantien käyttöön. Mun pandoran rannekoru on käytössä joka päivä, joten siinä hela kilisee mukana joka päivä, muistutuksena Kirpun olemassaolosta ja Kirpun isän arvostuksesta ❤️.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Haha, saatta olla vähän ”vanhan aikainen” tapa ja ehkä ruotsissa enemmän tunnettu ? monethan ostaa vaimokkeelle sormuksen 🙂 että sitten on kihla, vihki ja yksi sormus jokaisesta lapsesta

1 vastaus

Push present! En tiennyt yhtään, että tuo on oikea juttu 😀
Onneksi näin tämän postauksen. Pitääpä alkaa jo miettiä rouvalle jotain lahjaa 🙂

https://faijahommia.fi/

1 vastaus

Haha, saatta olla vähän ”vanhan aikainen” tapa ja ehkä ruotsissa enemmän tunnettu ? monethan ostaa vaimokkeelle sormuksen 🙂 että sitten on kihla, vihki ja yksi sormus jokaisesta lapsesta

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenna ois weekend festival 💥 ja menkat alkoi eilen, ai että. Kiitos kohtu että pilasit tämänkin viikonlopun 🙂❤️ Blogista löytyy taas menkkaraivo-postaus 😆 ja kukkahattutädit muistakaa vetää vähän happea ennen lukemista 😌

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: