VAUVAT 27.3.2017

SEURATKAA MEIDÄN ELÄMÄÄ

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Instagramissa jaan päivittäin kuvia musta ja Kirpusta, mutta nyt olen myös tutustunut snapchattiin missä voitte seurata mun ja Kirpun arkea ihan reaaliajassa ja livestreaminä! Snäppi on meille vielä aika uusi juttu, mutta kovasti yritetään oppia käyttämään sitä Kirpun kanssa! ❤️


INSTAGRAM: @Desirenyman

FACEBOOK: Desire Nyman

SNAPCHAT: Desirenyman

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: