VAUVAT 21.4.2017

RISTIÄISKUTSUT – Check!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Vihdoin ja viimein löimme päivämäärän ristiäisiä varten lukkoon, eli lauantaina 20 toukokuuta kello 16:00 Kirpun nimi vaihtuu. Eilen sain kutsut valmiiksi ja tilattua, toivottavasti saapuvat ensiviikon alussa että juhlavieraat kerkevät saamaan niitä ajoissa ja ottaa töistä vapaata jne.

Kutsut suunnittelin itse vistaprintin ohjelman avulla. Hintaa näille tuli about 30€/20kpl koska valitsin vähän laadukkaamman paperin. Ajattelin että sukulaiset ehkä haluavat säästää nuo kuvat Kirpusta mitkä kutsuissa ovat, joten kivempi sitten että on hyvällä paperilla. Valkoiset kirjekuoret kuuluvat hintaan.

Kastemekko löytyy jo ja sain itselleni tilattua mekon. Kirpulle pitäisi vielä hankkia panta sekä kengät. Koristeet ovat jo melkein valmiina mutta vielä pitäisi hankkia paviljonkiteltta meidän terassille ja kahvimukit. Kahvimukeista puheen ollen niin löysin täydelliset mukit Stockmannilta! 

Sarjan nimi on Sienna ja yhden kahvikupin + kahvilautasen hinta oli 12€ paikkeilla. Ei mikään cheap cheap price kuten nuo ikean valkoiset mukit joita ensin ajattelin mutta ei myöskään mitään villeroy & boch – luokkaa. Pikkasen jännittää koska meillä on tällä hetkellä talon salaojitus meneillään ja koko piha on molekyyleinä. Jos kaikki menee hyvin pitäisi kuitenkin olla valmista reilusti ennen ristiäisiä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Uusi postaus ja läjä kuvia blogissa 🤩🚗 Elokuussa vietetään blogikuukautta Bellen kanssa, eli yksi postaus päivässä 💪🏻😁 Käykää hettämässä postausideoita blogin puolella! 😘

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: