KIRPPU 23.4.2017

KIRPPU ON HAUDATTU

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tilalle tuli Isabelle Estelle Maria eli Belle. Joku teistä olikin huomannut ruusun Bellen huoneessa ja veikkasi kutsumanimen oikein. Estelle valittiin pelkästään sen perusteella että sopii hyvin Isabellen kanssa ja Maria on suvussa oleva nimi ❤️.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

?
0
1 vastaus

?
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Jos teidän perheestä löytyy tyttölapsi niin liitykkää ihmeessä ME TYTTÖJEN MUTSIT facebook ryhmään! 😍 On glitterii, on leggarii, on niin siistii olla tyttöjen mutsi 🌸😍olen itse yksi ylläpitäjistä ja Bellemon on tottakai mukana sihteerin hommissa 😎✌🏻

Desirenyman

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: