SISUSTUS 8.5.2017

ÄITI ON KONE – Meillä laatoitetaan

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Perjantaina kävin Bauhausissa hakemassa viimeiset (sormet ristissä) tarvikkeet meidän remonttia varten. Maalia, saneerauslaastia, saumalaastia, kaakelit, tapetit sekä liisteriä. Meillä alkoi siis vessaremontti, vihdoin ja viimein. Meidän vessa on tosi pieni ja olen vihannut koko ”huonetta” ihan alusta lähtien koska tila on a) ruma b) pieni c) epäkäytännöllinen d) vailla säilytystilaa.
Koska tila on niin älyttömän pieni valitsin valkoiset kiiltävät kaakelit ja vaaleanharmaan tapetin. Laatoitus kesti 2 päivää koska mulla on ollut niska ja selkä kipeä. Vielä pitäisi saumata ja heittää tapetit seinälle. Sitten vielä tietty yläkaapit, peili ja vähän pikkuesineitä sisustuksen vuoksi. Tila näyttää jo nyt paljon raikkaammalta, vaikka onkin työmaan oloinen ja täynnä pölyä.

Näin muuten niin Belle on taas flunssainen ja kärttyinen. Kuumetta ei onneksi ole ainakaan tällä hetkellä. Mies oli unohtanut pukea pipon sekä sukat perjantaina kun kävi kyläilemässä ja lauantaina Belle sitten aivasti, räkä vaan valui ja yskääkin oli eikä ole vielä merkkejä paraantumisesta. Tuli taas sellainen huoh miehet – fiilis ja että pitäisi olla valvomassa koko ajan. Toivotaan että pikkunen paranee pian.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

Ui kivalle kuullostaa, remontti siis. Sen lopputulosta innolla odottaen 🙂
0
1 vastaus

Ui kivalle kuullostaa, remontti siis. Sen lopputulosta innolla odottaen 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
24-vuotias vaimo, omakotitalon innokas sisustaja, koiran omistaja ja pikkutytön tuore äiti kirjoittaa blogia arjen hyvistä hetkistä ja haasteista. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Et tartte agenttii spottaa sun talenttii ♥️

Desirenyman

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: