VAUVAT 23.5.2017

KESÄSEIKKAILUJA & WEECOS ALEKOODI

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Belle on 4 kuukautta vanha ja aika on mennyt niin sairaan nopeasti! Pikku hiljaa tälle mammalle on iskenyt hirveä tarve päästä johonkin, pois neljän seinän sisältä. Ensimmäinen kuukausi meni sairaaloissa ja kolme kuukautta ollaan vietetty aika lailla kotona, mutta nyt kun säät lämpenivät kunnolla ruvettiin miettimään kesäsuunnittelmia. Miehellähän on 4 viikkoa kesälomaa ja kaikki viikonloputkin vapaata joten hyvin keretään tehdä kaikkea kivaa perheen kesken!

Bellen kummisetä on hankkimassa veneen joten varmasti käydään venekisoissa. Ollaan tietysti myös menossa mökille (kunhan sää nyt vaan pysyisi hyvänä). Juhannusta sekä miehen synttäreitä pitäisi juhlia ja meidän hääpäivää. Risteilylle haluaisin päästä ja muumimaailmaan. En tiedä miksi minulla on niin kova hinku päästä katsomaan muumeja, mutta se oli semmoinen selkeä kohde jo raskausaikana. Tulevaisuudessa haluaisin Kålmårdeniin, mutta siihen Belle on vielä liian pieni.

Yhteistyössä Weecoksen kanssa sain ihania kesäkuteita Bellelle. Bodyt ovat aika ohutta materiaalia eli pikkunen ei saa lämpöhalvausta näissä. Sain myös teille alennuskoodin, eli jos tilaatte weecos.com sivulta koodilla DESIRE10 saatte 10% alennusta 6.6 asti! Mies sai valita pöllöbodyn, minä taas ihastuin totaalisesti Aarrekidin ”valley” bodyyn sekä pipoon. Huomaatte varmaan kuvasta että Bellen mammalla on nämä pipojen koot aika hukassa. Onneksi pikkunen pääsee käyttämään pipoa myöhemmin! Ihanaa kesäviikkoa kaikille ❤️

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (5)

Visst e hon?! ? fast hon ha blivi nästan helt flinttis ??

1 vastaus

Gud va hon e söt!

1 vastaus

Visst e hon?! ? fast hon ha blivi nästan helt flinttis ??

1 vastaus

Söpö Belle! Ja ihana toi aarrekidin body ? mullaki on kaihee reissukuume ja tarkoitus ois ainakin käydä lasten kanssa lintsillä tänä kesänä ?

1 vastaus

No niinpä! ? mut saakeli toi pipo. Menee jopa mulle ??? hei jos kaipaat seuraa (ja lastenvahti apua) niin voin tulla messiin lintsille! ? sinnekin haluaisin kovasti mut Belluska vielä liian pieni ?

1 vastaus

Joo lähetää yhdessä lintsille ?

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Fiilisen när du borde vara å si på Don Diablo å Martin Garrix men allt går käpprätt åt fittan 🙂 om nån vill ha en VIP ranneke ti WKND me ca 200€ inladdat får man komma å söka ✌🏻

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: