KIRPPU 26.5.2017

BELLE BLOOPERS

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Rakastan valokuvia ja ahkerasti olen dokumentoinnut Belleä. Päivittäin otan kuvia, en pelkästään tänne blogiin tai instagramiin vaan muistoksi. Belle kasvaa niin huikeeta vauhtia että pakkohan sitä on ikuistaa ❤️. Täällä blogissa olette tottuneita kuviin jotka näyttävät tältä:

Mutta mitä tapahtuu kaikille epäonnistuneille kuville? Ne menevät omaan bloopers kansioon. Tänään haluan jakaa näitä kuvia teidän kanssa ja meidän ihanaa Belleä, joka ei aina ole ihan niin yhteistyökykyinen. Välillä häntä ei voisi vähempää kiinnosta. Kuten näissä kuvissa..

Usein häntä myös väsyttää..

Välillä tulee itku..


Välillä ilmeet eivät ole ihan kohillaan..

Vauvojen kuvaaminen voi välillä olla aika haasteellista ja tilanne muuttuu todella nopeasti. Hyvän ja huonon kuvan välissä voi olla 2 sekunttia. En siis tietenkään tarkoituksella kuvaa itkevää vauvaa, mutta nanosekunnissa Bellen skaalaa menee näin: ”????☹️??” ja sen jälkeen taas hymyillään ja ollaan iloisia. Ja hei tarkoituksena olisi hankkia uusi kamera. Tällä hetkellä käytössä oleva Canon on ehkä surkein kapistus ikinä. Eli jos vinkkejä kameravalintaan löytyy niin otetaan mielellään vastaan! Oikein ihanaa viikonloppua kaikille ❤️!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (5)

Kiitos ?! Nimenomaan näin! Siksi halusinkin näyttää täällä että aina ei onnistu, ja se on ihan okej ? vaikka niitä kuvia harvioin laitetaan someen 🙂

1 vastaus

Olipa mukava postaus! Kovin usein blogit ovat ”kiiltokuvaa”. Vauvojen kanssahan tuo ilmehomma menee juuri noin. Paitsi, että siihen vaihtumiseen ei mene kahtakaan sekuntia 🙂 Mutta niin se näyttää olevan isompienkin muksujen kanssa. Kun kiinnostus lopahtaa, niin sen kyllä huomaa hyvin kahdessa peräkkäisessä otoksessa.

1 vastaus

Kiitos ?! Nimenomaan näin! Siksi halusinkin näyttää täällä että aina ei onnistu, ja se on ihan okej ? vaikka niitä kuvia harvioin laitetaan someen 🙂

1 vastaus

Olympukset kamerat on tosi kehuttuja ja sellainen on myös omalla haavelistalla ? mulla on itselläni nyt käytössä (puhelin ku kone on rikki?) canon 600D ja se on ollu musta ihan hyvä, ja pari eri linssii siihen

1 vastaus

Ja p.s aivan ihana belle joka kuvassa ????

1 vastaus

Täytyy sitten tsekata olympusta! ??? sonyn A5000 vaikutti ihan kivalta (käännettävä näyttö ja wifi ?) mut ylikuumenee kuulemma nopsaa ??! Haha mä aina nauran näille kuville mis Belle on ihan ”nyt ei oo kivaa enää ?” ?

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Aiheesta lisää youtubessa ja blogissa 💕 #IVF

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: