ÄIDIT 29.5.2017

ELÄMÄNI ENSIMMÄINEN VLOGI

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tässä se nyt on. Elämäni ensimmäinen vlogi. Kertokaahan mitä mieltä te olette! Jotenkin jännitin ihan hirveästi tämän postausta ja olin jo jättämässä videota julkaisematta, mutta editoinnissa meni sen verran aikaa että pakkohan tätä oli jakaa teidän kanssa.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=S-KSkIdxXd0&w=560&h=315]

Jos pikkukuva ei toimi niin tässä on suora LINKKI videoon.

Tämä nyt oli sellainen rauhallinen tavispäivä, koska minähän olen tällainen kotihiiri (lue erakko) mutta seuraavalla kerralla kun ollaan liikkeellä yritän dokumentoida. Olen myös miettinyt storytime videoita, esim synnytyskertomus. Mitä te haluaisitte nähdä? ❤️

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Kiitos ❤️! Haha mä rupesinkin miettii eilen er pitäskö laittaa tekstitys niihin kohtiin mutta iMovie oli sen verran hankala ohjelma että hermot meni ? toi meikki juttu oli hyvä idea! ?

1 vastaus

Vähän tää oli hyvä ??? ja mul meinas tulla itku ku belle itki! Sil oli niin surullinen ilme ??

1 vastaus

Hahha niinpä, suu menee aina ihan mutruun ennenku rupee itkee ??

1 vastaus

Nyt on jo pakko kommentoida! Löysin sun blogin sattumalta loppusyksystä, kun etin vertaistukee raskaaseen raskausaikaan. Totesin heti, että jes! Vihdoinkin joku kirjottaa tuntojaan aidosti ja mitään säästelemättä. Oli fiilikset sit hyviä tai huonoja. Vielä kun tajusin, että meidän lasketut ajat oli tosi lähekkäin, niin vielä suuremmalla mielenkiinnolla jäin seuraamaan sun juttuja 🙂 Ja nyt, tää sun vlogi, kruunas koko homman! Nauroin monet kerrat ääneen ja mietin et oot kyllä ihan huippu tyyppi! 😀 Ja niin ihana äiti sun tytölle <3 Jatka samaan aitoon malliin! 🙂

1 vastaus

Kiitos ihanoista sanoista ?❤️ muistan niitä raskausaikoja, aj että. En edelleenkään kaipaa niitä yhtään ? ja hei onneksi olkoon vauvan johdosta, olet varmaan jo synnyttänyt jos LA:jat lähekkäin, vaikka me Bellen kanssa oltiin vähän etuajassa ❤️

1 vastaus

Voi miten aito ja ihana video. Ei ollut tylsä ollenkaan vaan tosi mielenkiintoinen kun näki palan sun arkea tiivistettynä 10minsassa. Mukava oli kuulla ihan niitä näitä sun arjesta ja elämästä. Mä tarttisin varmaan tekstityksen nuihin pätkiin kun puhut ruotsia, en nimittäin sanaakaan osaa 😀 storytimeä innolla odottaen, ehdotuksia/toiveita niin kiva olisi saada postausta tai vlogia kosmetiikkaan liittyen mitä käytät ihonhoidossa yms, meikissä. Myös syvälliset vlogit kiinnostaa, esimerkiksi juuri se synnytys.

1 vastaus

Kiitos ❤️! Haha mä rupesinkin miettii eilen er pitäskö laittaa tekstitys niihin kohtiin mutta iMovie oli sen verran hankala ohjelma että hermot meni ? toi meikki juttu oli hyvä idea! ?

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenna aukkari 😬😰 mies oli sitä mieltä että hän voi varmaan lähteä illalla töihin. Täällä olen stressannut ihan hulluna yli vuorokauden, joten vastasin että ”vedä vittu päähän” 🙂 Sellaiset setit sitten ja pientä draamalaamailua havaittavissa 🙄 välillä mä oikeasti ihmettelen miten toi kestää mua. Kiillotan mun tiaraa, huomenna luvassa prinsessakohtelua. (Oikeasti makaan sängyssä ja säälin itseäni). #meandmyhormones #pettyAF

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: