ÄIDIT 30.5.2017

ÄITIEN PAHIMMAT VIHOLLISET

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kirjoitin jo raskaanaolevien naisten pahimmat viholliset ja jos vasta olet raskaana tällä hetkellä, olen niin pahoillani, mutta vihollisia tulee myös äitiyden myötä. Välillä ihmettelen itsekin mistä näitä ihmisiä oikein sikiää jonka elämäntarkoitus on saamaan oloni näin paskaksi ja epävarmaksi ja kyseenalaistamaan joka ikistä asiaa.

SYNNYTYSTARINOIDEN KIRJASTO
Kun ilmoitat että kultakimpaleesi on syntynyt tämä henkilö unohtaa onnitella koska hän on enemmän kiinnostunut miten sun synnytys meni. Oliko kivunlievityksiä? Normaali alatiesynnytys? Miten pahasti repesit? Kuinka monta tikkiä sait? Kauan synnytys kesti? Mitä enemmän komplikaatioita sen parempi, täytyyhän hänelläkin olla tarinoita millä voi pelotella raskaanaolevia naisia.

IMETYS SAARNAAJA
Hän tuntee kaikki imettämisen niksit ja vannoo että korvikkeet ovat myrkkyä. Lapsia pitäisi imettää kunnes ovat teiniikäisiä koska rintamaito on elimistön kultaa. Jos et imetä olet paska äiti ja lapsesi saa astman, psoriasiksen, kaikenmaailman allergiat sekä syövän. Hyvä jos pysyy hengissä yli vuoden.

KENGURUÄITI
Tämä on se nainen joka vannoo että kantoliina on ratkaisu ihan kaikkeen. Kantoliinalla parannetaan allergiat, sairauksia ja kantoliina on tie maailmaan rauhaan. Ihan sama mikä ”ongelma” sun vauvalla on, kantoliinalla se lähtee!

KEHITYS EXPERTTI
Eikö hän vielä ryömi? Tai kävele? Tai puhu? Onko hän nyt vähän myöhässä kehityksessä? Meidän Kerttu … ja siitä alkaa tunnin tarina miten heidän Kerttu osasi ajaa asuntoautoa ja lentää helikopteria 3 kuukauden iässä. Ja sinä taas luet vauva foorumissa jos on olemassa muita kenen lapset eivät vielä osaa ryömiä tai puhua etkä pysty nukkumaan koska mitä jos meidän lapsella ei olekaan kaikki ihan ok?

MATEMATIIKAN OPETTAJA
Kun hän kysyy sinulta minkä ikäinen lapsesi on ja vastaat 3 kuukautta hän korjaa sinut heti, koska vaikka luulet olevasi oikeassa olet väärässä, hän on 12 viikkoa vanha. Jos vauvasi ikä ei näytä matemaattiselta ongelmalta sanot sen väärin.

Sitten on tottakai olemassa aivan super ihania äitejä jotka ovat siinä tukena ja turvana. Yhden tällaisen äidin löysin naistenklinikalla (ja myöhemmin myös kättärillä jatkohoidossa) jonka kanssa keskustellaan äitiyden haasteista ja tiedän että hän ei tuomitse, vaikka olisin sellainen ”olen paska äiti” – päivä kun mikään ei mene putkeen. Ja ihan näin äitien puolustukseksi on myös olemassa erittäin ärsyttäviä isiä. Piste.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Ymmärrän ihan hyvin että se synnytys on jännittävä juttu mistä haluaa ”udella”, varsinkin jos on itsellä vielä edessä ? eri asia on sitten kun ihan ventovieraat tyylii jossain kaupassa kyselee miten kauan synnytys kesti jne ? ja kiitos ❤️❤️
0
1 vastaus

Amen!! ?
0
1 vastaus

Se on just näin! ?
0
1 vastaus

Hah 😀 Hyviä pointteja! Itse varmaan lapsettomana samaistun tuohon synnytystarinoiden kirjastotätiin, toki ”Onneksi olkoon!” tulee ensin, mutta jossain vaiheessa varmasti utelen myös ne synnytysoperaation yksityiskohdat (varsinkin ne epämukavimmat). Kumman syystä se kiinnostaa, eihän sitä koskaan tiedä jos itselle kävisi juuri samoin: Voisi sitten soijat ja tilanne päällä todeta hiljaa itselleen, että kaikki muutkin ovat selvinneet (en sitä kuitenkaan pahalla utele).. 🙂 Kaunis tyttö teillä!
0
1 vastaus

Ymmärrän ihan hyvin että se synnytys on jännittävä juttu mistä haluaa ”udella”, varsinkin jos on itsellä vielä edessä ? eri asia on sitten kun ihan ventovieraat tyylii jossain kaupassa kyselee miten kauan synnytys kesti jne ? ja kiitos ❤️❤️
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
24-vuotias vaimo, omakotitalon innokas sisustaja, koiran omistaja ja pikkutytön tuore äiti kirjoittaa blogia arjen hyvistä hetkistä ja haasteista. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Saavutettiin Bellen kanssa 500 000 näyttökertaa tubessa 🙏🏻😍 #teamdecibelle #dethändermycketnu ♥️

Desirenyman

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: