Raskaus 12.6.2017

ÄLÄ KATSO NÄITÄ LEFFOJA JOS OLET RASKAANA!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Raskaus voi olla jännittävää ja pelottavaa aikaa ja varsinkin loppuhuipennus, eli synnytys pelottaa varmasti 97% tulevista äideistä. Älä siis tee tilannettasi entistä hermojaraastavampaa, vältä googlea (itse eksyin foorumiin missä keskusteltiin synnytyksistä. Voi apua…) sekä näitä leffoja!


1. ”ALIEN”

Oletko ikinä miettinyt millaista olisi synnyttää alienin? Et varmaan, joten älä myöskään katso tätä leffaklassikkoa niin vältät sen pelon ihan synnytykseen asti. 


2. ”FATHER OF THE BRIDE 2”

Kun synnytyksesi alkaa tärkeintä on olla panikoimatta. Tässä leffassa tapahtuu just päinvastoin. Älä siis katso tätä leffaa miehesi kanssa ennen synnytystä, tästä ei kannata ottaa mallia tai saada ideoita!


3. ”THE OMEN”.

Vauva kuolee synnytyksessä ja isä päättää adoptoida orvon poikalapsen ja väittää äidille tämän olevan heidän oma lapsi, siinä uskossa että tämä olisi paras vaihtoehto koko perheelle. Poika nimeltä Damien osottautuu myöhemmin olevan saatanan poika ja tappaa äidin. Melkoinen kauhuskenario.


4. ”BAMBI” & ”LION KING”

Nämä disney klassikot ovat niin surullisia että niitä todellakin kannattaa välttää raskausaikana. Et halua tietää millaisia tunteita nämä herättävät kun olet täynnä hormooneja. Spoiler alert: bambin äiti kuolee ja leijonakuninkaassa taas isä. 


5. ”THE TWILIGHT SAGA: Breaking Dawn 1”

Synnytys helvetistä. Muistaakseni Bellan vauva yrittää syödä hänet elävältä raskausaikana (koska hän tarvitsee verta) ja synnytyksessä Bellan selkäranka murtuu. Verta on joka paikassa ja kuolema lähellä. Jos taas olet jo synnyttänyt ja olet sitä mieltä että ei mennyt ihan putkeen niin katso tätä leffaa! Sen jälkeen voit ainakin sanoa että ”pahimminkin olisi voinnut mennä..”.

Leffojen kuvat eivät ole omiani.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Ei vitsi mä en ees oo tätä leffaa nähny! Pakko kattoo miehen kanssa tänään! ??

1 vastaus

Näiden tilalla voi katsoja, esim Juniorin. Siinä leffassa näkee millainen mies olisi raskaana 😀
Klassikko!

https://faijahommia.fi/

1 vastaus

Ei vitsi mä en ees oo tätä leffaa nähny! Pakko kattoo miehen kanssa tänään! ??

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • More like plan D or E 😜 mutta eihän siinä, kyllä nekin toimivat. Välillä elämä antaa sitruunoita, välillä taas tiilikiviä. Mutta jollain ihmeen tavalla kaikesta selviää. Jos ei pelkällä positiivisuudella ja tahdonvoimalla niin sitten raivolla 💪🏻

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: