KIRPPU 14.6.2017

KIRPUSTA LUOPUMINEN

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sovittiin miehen sekä ystävien kanssa että luovutaan Kirpusta ihan kokonaan ja suunnitelmien mukaan Kirppua haudattiin 20 huhtikuuta, eli ristiäispäivänä ja sen jälkeen siirrytään Belleen. Meillähän oli se sääntö että Kirppu pysyy Kirppuna ristiäisiin saakka ja valittu nimi oli suuri salaisuus siihen saakka. No tässä me vaan edelleen käytetään Kirppua ja kasa muita kutsumanimiä.

Sanotaan että ”Rakkaalla lapsella on monta nimeä” – ja onhan tämä meidän huushollissa totta, mutta me ei käytetä Isabelleä tai Belleä ollenkaan! Miten siirtyminen siihen ”oikeeseen nimeen” voi olla näin vaikeeta? Me etsittiin sopivaa nimeä yli puolivuotta ja valittiin Isabelle nimenomaan sen takia että voidaan kutsua meidän Kirppua Belleksi, eli lyhyt kutsumanimi oli jo valmiina. Silti joudun käymään blogitekstejä läpi ja väkisin vaihtaa kaikki ”Kirput” Belleksi. Videoissa tämähän ei onnistu ja Belle esiintyy vieläkin Kirppuna.

Kirpun lisäksi on vielä tullut Stinkki (eli Haisuli), Stinkki-Liisa, Kirppeni, Bellmer ja Snörppe. Meidän pikkunen ei varmaan ikinä ymmärrä että hänen oikea nimi on Isabelle ja tuskin minäkään opin kutsumaan häntä sillä nimellä. Tässä rupesin jo miettimään että valitiinkon silti väärä nimi, kun sen käyttäminen on näin vaikeeta. Onko muita joilla siirtyminen siihen oikeeseen nimeen on ollut näin vaikeaa?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Haha ? hyvä tietää et en ole ainoa tämän ongelma kanssa kamppaileva ?
0
1 vastaus

Kuulostaa tutulta! Meidän vauvan kutsuma nimiä oli pikku-purjo, Eevi, pieni-punkki… Kasteessa nimeksi tuli Heidi ja meni todella pitkään tottua siihen 😀 No nyt kun vuosi on kohta ikää hällä niin oikea nimi tulee jo huomaamatta ;D
0
1 vastaus

Toivotaan että mekin pikkuhiljaa siirrytään siihen oikeeseen nimeen! ?
0
1 vastaus

Mä kutsuin meiän kuopusta lempinimillä ”Adolf, Ruben” ja ”vauva” tosi pitkään, en vaan päässy yli niistä. Joskus ennen 1 vuoden ikää aloin käyttää ristimänimeä 😀 Ja ihan hyvin tuo nykyään (3v) tottelee nimeään kun sitä karjuu tarpeeks kovaa 😀
0
1 vastaus

Haha ? hyvä tietää et en ole ainoa tämän ongelma kanssa kamppaileva ?
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: