KOSMETIIKKA 14.7.2017

HIUKSET VETI SANNIKS

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

En ole värjännyt hiuksiani vuoteen. No alkuviikosta päätin sitten repäistä ja halusin mun liukuvärjäyksen (lue juurikasvu) pois. Vaalensin hiuksia kerran, otin peilin mukaan suihkuun ja näin että niistä tuli valkoiset, aattelin että JES tämähän onnistui hienosti. Pelkäsin kuitenkin että ne olisivat liian keltaiset, joten suttasin sitten normitapaan Fudgen hopeashamppoota ja annoin vaikuttaa.

Tämän jälkeen en tietenkään katsonut itseäni peilistä, heitin hiukset turbaaniin ja jatkoin elämää. Vasta sitten vessanpeilistä huomasin että jopas, sieltähän pilkuttaa jotain sinistä. Otin pyyhkeen pois ja huomasin että olin smurffi. Mikäs siinä, I’m owning my blue hair like it’s nobodys goddamn business. Leikitään sannia hetken, kunnes haalistuu.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Kiitos! 😀 toi sininen sävy lähti aika nopsaa pois 🙂 ja juu, laitoin hopeashamppoota pidennyksiin myös 🙂
0
1 vastaus

Kivaltahan nuo hiukset näyttävät, vaikka vähän siniseen taittavatkin. Onnistunut lopputulos siis joka tapauksessa 🙂
0
1 vastaus

Upeat hiukset!
0
1 vastaus

Kauniit hiukset, älä hättäile ! Minulla tulee taas Aino Rossi mieleen. Käsittelitkö myöskin pidennykset samalla ? Itselläni olisi juurikasvu näiden microsinettien kanssa ja ajattelin tehdä juurikäsittelyn ja eihän siitä sinetit taikka hius kärsi mitenkään kuin en vaalenna ! Pidennykset ovat slaavilaista hiusta tummanruskeata ja vähän punaruskeita raitoja.
0
1 vastaus

Kiitos! 😀 toi sininen sävy lähti aika nopsaa pois 🙂 ja juu, laitoin hopeashamppoota pidennyksiin myös 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: