ÄIDIT 17.7.2017

ENITEN VI#%¥•AA KAIKKI

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Viime viikolla olin aika hiljainen. Olin niin helvetin huonolla tuulella, väsytti koko ajan ja meikäläisellä oli päällä sellainen kesto vitutus. Päätin siis että en vastaa kommentteihin ja pysyn poissa somesta. 

Viime viikolla aloitin unilääkkeiden käytön. Ihan vaan sen takia että minulla on ollut ongelmia nukkumisen kanssa nyt viimeiset 6 kuukautta ja jo yksi huonosti nukuttu yö vaikuttaa mun jaksamiseen niin paljon. Unilääkkeet taas tekevät sen että olen tokkurainen ja väsynyt koko ajan. Tietysti kestää hetken ennen kuin näihin lääkkeisiin tottuu, joten annan niille ja itselleni aikaa sopeutua.

Pikkuhiljaa yritän työstää ja käydä läpi mun fiiliksiä mitä synnytyksestä jäi. Voin vaan sanoa että se, mikä ei tapa antaa sinulle joukon epäterveellisiä selviytymismekanismejä ja mielenkiintoisen huumorintajun. Olen käynnyt ylikierroksilla viimeisen puolen vuoden aikana, tehnyt sitä ja tätä ja tota, suunnitellut uusia projekteja ennen kuin edelleninen on loppuunviety. Hirveä draivi päällä, tai sitten hirveä pelko että jos pysähdyn joudun käymään mun fiiliksiä läpi kunnolla.

No nyt olen pysähtynyt. Ensimmäistä kertaa yli puoleen vuoteen olen ottanut iisisti. Annoin itselleni viikon loman. En äitiydestä tietenkään mutta somesta, remppaamisesta ja kaikesta ylimäärästä. Latasin akkuja vähän. Tällä hetkellä nukun yli 8h joka yö. Olen huolehtinut kaikesta ja aina asettanut kaikki muut mun edelle. Nyt tein sen päätöksen, että satsaan itseeni sen verran että saan nukkua. Ihme kyllä kaikki ympärilläni olevat ihmiset ovat olleet tähän ratkaisuun tyytyväisiä. Väsynyt ihminen on kärttyinen, ja häntä vituttaa kaikki.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

Ihanaa että saat nukutuksi. Huonot unet vaikuttaa niin moneen asiaan 🙁

1 vastaus

Ihanaa että saat nukutuksi. Huonot unet vaikuttaa niin moneen asiaan 🙁

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenna ois weekend festival 💥 ja menkat alkoi eilen, ai että. Kiitos kohtu että pilasit tämänkin viikonlopun 🙂❤️ Blogista löytyy taas menkkaraivo-postaus 😆 ja kukkahattutädit muistakaa vetää vähän happea ennen lukemista 😌

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: