Yleinen 20.7.2017

KUVIENMUOKKAUS STEP BY STEP

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Olen saannut paljon kyselyjä millä minä otan mun kuvat ja millä ohjelmalla ja miten minä muokkaan niitä. Suurin osa kuvistani otan iPhone 6S:llä, mutta joskus käytän myös Sony A5000 kameraa. Kuvien muokkaamiseen käytän Facetune appia.

Tärkein työkalu minulle on whiten joka ilmeisesti on tarkoitettu hampaitten valkaisua varten. Kuvissa valkoiset kohdat yleensä vetävät kellertävään sävyyn, joten niitä sipaisen tolla whitening toolilla. 

Tämän jälkeen isken vielä filtterin päälle, jotta kuvasta tulisi mahdollisimman kirkas. Filtterinä käytän aina ”expose”. Facetunessa filtterin voimakkuutta voi säätää ja itse käytän kuvasta riippuen 25-30. 

Tämän jälkeen tallennan kuvan. Jos kuvat päätyvät blogiin niin päivitän ne suoraan, jos taas instagramiin niin säädän vielä instagramin omalla kuvanmuokkauksella kontrastia. En siis ikinä käytä instagramin omia filttereitä.

Jo näin pienellä ja nopealla muokkaamisella huomaa selkeän eron. Facetunen olen hankkinut appstoren kautta ja maksoi muistaakseni pari euroa. Facetunella pystyy myös lisäämään tekstiä kuvien päälle, eli siihen ei tarvita muita ohjelmia tai appeja.

Näin tylsällä postauksessa minä sekä Kirppu mennään viikonlopun viettoon. Isämiehellä on kuumetta ja oksennustauti, yritämme siis Kirpun kanssa pitää reppanaa elossa samalla kun uimme käsidesissä. Hyvää ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua kaikille ❤️ – Decibelle

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Ai että :/ pitää selvittää mikä häikkä siinä on. Kiitos kun ilmoitit! 🙂

1 vastaus

Moi! Blogisi uudet postaukset eivät ole lainkaan päivittyneet blogloviniin kaksplussalle muuttamisen jälkeen. 🙁 Sulla olisi sitäkin kautta paljon seuraajia. Ilmeisesti blogin osoite on kuitenkin oikea bloglovinissa, pystyisiköhän esim kaksplussan tekninen tuki selvittämään missä vika? 🙂

1 vastaus

Ai että :/ pitää selvittää mikä häikkä siinä on. Kiitos kun ilmoitit! 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • More like plan D or E 😜 mutta eihän siinä, kyllä nekin toimivat. Välillä elämä antaa sitruunoita, välillä taas tiilikiviä. Mutta jollain ihmeen tavalla kaikesta selviää. Jos ei pelkällä positiivisuudella ja tahdonvoimalla niin sitten raivolla 💪🏻

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: