SISUSTUS 26.7.2017

DIY: SÄILYKEPURKEISTA MARMORIRUUKKUJA

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Ostin Bauhausista rullan marmori dc-fixiä monta kuukautta sitten ja tänään inspiraatio iski oikein kunnolla kun en löytänyt sopivan kokoisia kukkaruukkuja. Päätin sitten itse tuunailla säilykepurkeista marmoriruukkuja dc-fixin avulla ja olen lopputulokseen oikein tyytyväinen.

Tämä oli ehkä maailman helpoin DIY. Ensin pesin säilykepurkit ja poistin tarrat. Sitten leikkasin sopivankokoisia paloja dc – fixistä, poistin paperin kalvoista ja rullasin purkin pöytää vasten.

Jätin reilusti pelivaraa ja leikkasin sitten saksilla ylimääräiset pois. Pidin sakset purkin reunaa vasten jotta saisin mahdollisimman siistiä jälkeä. Sitten vaan kukat purkkeihin, multaa päälle ja TADAA – valmista!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Juu, bauhausista ainakin löytyy dc-fixiä 🙂

1 vastaus

Mun taloudesta tulee viikoittain peltisiä säilykepurkkeja. Välillä tulee mietittyä, mitä niistä voisi väkertää sen sijaan että heittää aina metallinkeräykseen. Täytyypä itsenkin hommata vähän DC fixiä purkkien päällystämiseen, kun sillä sai noin kivoja purkkeja. 🙂

1 vastaus

Juu, bauhausista ainakin löytyy dc-fixiä 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • S u n d a y s 💕😍

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: