VIDEOT 29.7.2017

VIDEO: mun tautoinnit

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Olette kauan pyytäneet kuvia tai videota mun tatuoinneista, joten sain nyt vihdoin ja viimein videon kuvattua teille. Jos teillä on jotain kysymyksiä mun tatuoinneista niin voitte kysyä täällä tai sitten tuben puolella. Oikein ihanaa viikonloppua kaikille! ♥

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Vihdoin ja viimein uusi vlogi tubessa 🙈 käykää tsiigaa 😏✌🏻

Desirenyman

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: