ÄIDIT 26.8.2017

OLEN YKSINHUOLTAJA

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Näin siinä pääsi käymään, että vihdoin ja viimein seinä tuli vastaan. Parempi olla yksin kuin paskassa suhteessa missä kumpikaan ei ole onnellinen. 

Ollaan oltu kahdestaan Bellen kanssa hetken, mutta rutiinit eivät ole muuttuneet. Teen kaiken itse ja yksin, kuten ennenkin. Ainoa ero on se, että pitkästä aikaa olen onnellinen. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (19)

Ei ainakaan vielä. Talo on koko ajan ollut pelkästään mun nimessä 🙂 mutta eihän sitä ikinä tiedä, jos halutaan vaihtaa maisemia Bellen kanssa tulevaisuudessa ?

1 vastaus

??

1 vastaus

?

1 vastaus

1 vastaus

❤️

1 vastaus

Ettei ihmisillä mene puurot ja vellit sekaisin niin oletko siis eronnut ja teillä on yhteishuoltajuus vai haitko yksinhuoltajuutta jo ? Ero kun ei tarkoita yksinhuoltajuutta jos on yhteishuoltajuus. Anteeksi en tarkoita olla tökerö millään muotoa vaan oikeasti törmää ihmisiin jotka puhuu väärillä termeillä. 🙁

Kauheasti tsemppiä teille, on todellakin parempi yksin kuin paskassa suhteessa <3

1 vastaus

Sinä pärjäät kyllä <3

1 vastaus

Varmasti raskas kivi vierähti sydämeltä. Yhden loppu on aina uuden alku. Tsemppiä arkeen!

1 vastaus

Ennemmin onnellinen yksin, kuin onneton kaksin. Jaksamisia! Meillä jo eletään onnellista arkea uusioperheessä, mut joskus rehellisesti sanottuna kaipaan niitä aikoja, kun olin tyttären kanssa ihan kahestaan ?

1 vastaus

Hyvä päätös varmasti <3 Olen kokenut saman, erona vain ettei lapsi ollut vielä syntynyt ennen eroamme. Mutta paljon onnellisempi olin yksin lapsen kanssa, kuin huonossa parisuhteessa. Ihanaa syksyä teille <3

1 vastaus

Kiitos, kuin myös ❤️

1 vastaus

Tsemppiä teille! ❤️

1 vastaus

Onnea, teit ehkä elämäsi parhaan päätöksen. Minä erosin esikoiseni (paska)isästä tytön ollessa 1v1kk, ja silloin vasta huomasin alkavani elää.
Tapasin toisen miehen, aivan ihanan, ja odotetaan meidän toista yhteistä lasta. Esikoinen on miehelle kuin oma. Elämä on ihanaa. 🙂

1 vastaus

❤️

1 vastaus

Tosi iloinen uutinen, mitä tulee siihen miehestäsi ja suhteesta kirjotettuun tekstiin. Ja tällä tarkoitan ihan sitä, että ihana että rohkaistuit ajatella itseäsi, vaikka tietenkin ero on surullinen juttu ja varmasti kestää aikaa toipua. Toivottavasti pysytte tässä päätöksessä. Ja vaikka tää kommentti on suoraan sanottu (toivottavasti ei liian?) niin en tarkota pahaa. Vaan ainakin omasta kokemuksesta nyt 3 kk erosta huonosta suhteesta lähteneenä olo on tuhat kertaa kevyempi! Alussa oli vaikeaa ja yhteenpaluu kävi mielessä monesti.. Jopa pari kuukautta eron jälkeen, mutta kun aika kuluu niin nyt sitä ajattelee että mitä ihmettä on ajatellut ja mihin tuhlannut viime vuodet elämästä. Joten jos tulee yhteenpaluu ajatuksia, niin kannattaa miettiä pitkään. Ite ainakin elän niin henkisesti vapaata elämää että käytännön asioiden selvittely ja stressaus eron jälkeen on tosi pieni asia siihen verrattuna 🙂

1 vastaus

Vahva nainen❤️

1 vastaus

saako lapsesi tavata isäänsä?

1 vastaus

Tottakai 🙂

1 vastaus

Mites teidän talo? Meneekö myyntiin vai mitä?

1 vastaus

Ei ainakaan vielä. Talo on koko ajan ollut pelkästään mun nimessä 🙂 mutta eihän sitä ikinä tiedä, jos halutaan vaihtaa maisemia Bellen kanssa tulevaisuudessa ?

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • More like plan D or E 😜 mutta eihän siinä, kyllä nekin toimivat. Välillä elämä antaa sitruunoita, välillä taas tiilikiviä. Mutta jollain ihmeen tavalla kaikesta selviää. Jos ei pelkällä positiivisuudella ja tahdonvoimalla niin sitten raivolla 💪🏻

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: