Yleinen 24.9.2017

I DO, I DID, I’M DONE

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu


Who the fuck do you think I is? You ain’t married to no average bitch boy. You can watch my fat ass twist boy, As I bounce to the next dick boy. And keep your money, I got my own. Get a bigger smile on my face, being alone.


So what are you gonna say at my funeral, now that you’ve killed me? Here lies the body of the love of my life, whose heart I broke without a gun to my head. Here lies the mother of my children, both living and dead. Rest in peace, my true love, who I took for granted. 

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Ei lähteny, kyllä se on täällä mun kanssa vielä ?
0
1 vastaus

Lähtikö koira eron myötä jonnekkin? 🙁 minne,
0
1 vastaus

Ei lähteny, kyllä se on täällä mun kanssa vielä ?
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: