Häät 27.9.2017

MIKSI POLTIN HÄÄMEKON?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sunnuntaina sanoin kunnon jäähyväiset mun kaatuneelle avioliitolle ja sytytin häämekon tuleen. Kylmän viileenä katsoin miten se paloi ja päätin ottaa tästä seremoniasta kuvia, muistoksi siitä miten paljon olen joutunut käymään läpi ja että siirryn elämässä eteenpäin.

Vaikka olen päässyt mun exästä yli, se ei tarkoita että kaatunut avioliitto olisi helppo asia. Jotenkin se nakertaa minua koko ajan, että annoin tällaisen hienon asian väärälle miehelle. Naimisiinmeno on suuri asia ja väärä mies ryösti tämän kokemuksen minulta. Mitä jos menisin uudestaan naimisiin? Mitä järkeä siinä olisi? Tiedän että vihkivalat ei välttämättä tarkoita mitään, se ei tuo tulevaisuudelle turvaa enkä usko että se enää tuntuisi miltään.

Otin kaikki valokuvat alas, heitin kaikki asiat jotka muistutti minua avioliitosta laatikkoon ja lykkäsin sen sängyn alle. Häämekko on kuitenkin roikkunut vaatehuoneessa koko ajan ja nakertanut minua joka helvetin päivä. Olen miettinyt mitä mä sille kapistukselle tekisin.

Miksi et myynnyt mekkoa eteenpäin? Koska uskon karmaan. En haluaisi antaa tällaista pahaa karmaa eteenpäin. Haluaisitko itse mennä naimisiin sellaisessa mekossa? Tuskin. Voin myös kertoa että kun häämekko vihdoin oli poltettu ja katselin jäljellä olevaa tuhkakasaa tunsin helpoitusta. Olin puhdistunut. 

Kaatunut avioliitto tulee aina olemaan osa minua, hautaan asti. En pysty luottamaan ihmisiin, sanat ei merkitse mitään vaan vaadin tekoja ja selkeetä näyttöä asioista ennen kuin voi uskoa mitään todeksi. Kannattaa kuitenki muistaa että kaatunut avioliitto ei ole maailmanloppu, mutta jääminen huonoon avioliittoon saatta olla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (5)

Just lähti peittoon 😀

1
1 vastaus

Voimia! Anna itelles aikaa. Et todellakaan voi olla vielä yli eksästäsi täysin. Suosittelen lämpimästi käymään juttelemassa jonkun ammattilaisen kanssa. <3

1 vastaus

Sä et voi, eikä sun tarvikkaan olla vielä yli exästä. Komppaan aijempaa kommentoijaa, anna itsellesi aikaa toipua erosta rauhassa.

1 vastaus

Katoin just sun tatuointivideon. Mitenkä ne miehen nimikirjaimet nyt sitte?

1 vastaus

Just lähti peittoon 😀

1
1 vastaus

Kannattaa käydä juttelemassa jollekin. Vaikuttaa , että et vielä ole päässyt yli exästä ja eikä pidäkään. Aika parantaa haavat. Tsemppiä <3

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenna ois weekend festival 💥 ja menkat alkoi eilen, ai että. Kiitos kohtu että pilasit tämänkin viikonlopun 🙂❤️ Blogista löytyy taas menkkaraivo-postaus 😆 ja kukkahattutädit muistakaa vetää vähän happea ennen lukemista 😌

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: