ÄIDIT 11.10.2017

MUT EIHÄN TYTÖT…

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Opetamme tytöille että heidän pitäisi kutistua pienemmäksi. Saat olla kunnianhimoinen, muttet liikaa. Saat menestyä, mutta et liian menestynyt koska silloin saatat olla uhka miehille. 

Koska olen nainen minulle opetetaan että minun pitäisi mennä naimisiin ja hankkia lapsia. Minun pitäisi tehdä elämäni valintoja sillä pohjalla että naimisiinmeno on tärkein asia. Avioliitto ja lapset voivat olla iloinen asia täynnä rakkautta, tukea ja turvaa. Mutta miksi emme opeta sitä samaa pojille?

Opetamme naisille että he eivät saa olla yhtä seksuaalisesti vapaita kuin pojat. Saat kilpailla muitten naisten kanssa miehien huomiosta, mutta et kuitenkaan saa näyttää liikaa ihoa tai tuoda itseäsi esille seksuaalisella tavalla. Paljas iho sekä kasa seksikumppaneita on hyväksyttävää miehillä, mutta ei naisilla.

Jos nainen on menestynyt uranainen, ihmetellään miksi hänellä ei ole tai milloin hän meinaa hankkia lapsia. Jos naisella on paljon seksikumppaneita hän on lutka. Jos nainen on introvertti hän on ylimielinen ja jos hän ei osaa tehdä ruokaa hän ei ole vaimo matskua.

Feministi on ihminen joka uskoo että jokaisella ihmisellä pitäisi olla samanlainen palkka ja samanlaiset oikeudet, sukupuolesta huolimatta. ?? Feminist javisst, ja oikein hyvää tyttöjen oikeuksien päivää kaikille tytöille. Olemme kovaa kamaa!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Kiitos ♥️♥️

1 vastaus

Ihan mahtava teksti, se on muuten just näin.

<3 Hannele

1 vastaus

Kiitos ♥️♥️

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Minibelle 💕 blogissa on uusi postaus ja linkki löytyy profiilista 😚💕

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: