SISUSTUS 24.10.2017

HOME TOUR – OLOHUONE

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Eilen pistin meidän olkkarin uuteen uskoon, joten tämä on aika raakile vielä ja sisustus ideoita otetaan mielellään vastaan! Siirsin siis telkkarin toiselle seinälle ja vielä pitäisi hankkia antennijohto, kunhan löydän sellaisen joka on yli 15 metriä pitkä. Muuten olkkari näyttää paljon isommalta näin ja olen tyytyväinen lopputulokseen.

Tässä on muuten maailman helpoin DIY – projekti, eli marmoritaulu. Marmorihan on ollut kuuminta hottia jo pari vuotta, mutta en ole pystynyt käyttämään sitä meidän sisustuksessa kunnes NYT! Heitin marmorikuvioista dc – fixiä kehykseen. Meillä on niin paljon valokuvia seinillä ja nyt kun halusin taulun en löytänyt mitään kivaa, joten tein itse ja säästin.

Kirjahyllystä meinaan vielä pistää kirjat vaihtoon koska meidän talossa kukaan ei lue vanhoja fakta kirjoja, ylläri. Bellellä on jo oma kirjahylly omassa huoneessaan joten mitään lastenkirjoja ei ole tulossa. Mutta jotain hienoja ”sisustus”kirjoja ehkä, tai sitten koriste esineitä?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

Mä oon niin katellinen sun ihanalle kodille ja sulla on hyvä maku sisustuksen suhteen. Oot kyllä onnekas kun saatte lapsen kanssa asua noin ihanassa ja isossa talossa. T. Kerrostalokolmiossa asuva 4 hengen perheen äiti (ainakin toistaiseksi)? p.s. Ootko harkinnu sisustussuunnittelijan uraa?

1 vastaus

Saitko jäädä avioeron jälkeen teidän yhteiseen asuntoon ?

1 vastaus

Tää on mun lapsuudenkoti ja omistin tämän jo ennenku tavattiin niin kyllä, sain jäädä omaan taloon asumaan ? onhan tää vähän turhan iso mut en jaksa mitään muutto hommia, elämä on ollu ihan tarpeeks hektistä ?

1 vastaus

Mä oon niin katellinen sun ihanalle kodille ja sulla on hyvä maku sisustuksen suhteen. Oot kyllä onnekas kun saatte lapsen kanssa asua noin ihanassa ja isossa talossa. T. Kerrostalokolmiossa asuva 4 hengen perheen äiti (ainakin toistaiseksi)? p.s. Ootko harkinnu sisustussuunnittelijan uraa?

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenna ois weekend festival 💥 ja menkat alkoi eilen, ai että. Kiitos kohtu että pilasit tämänkin viikonlopun 🙂❤️ Blogista löytyy taas menkkaraivo-postaus 😆 ja kukkahattutädit muistakaa vetää vähän happea ennen lukemista 😌

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: