ÄIDIT 24.11.2017

NO NE ELARIT JA TAPAAMISET

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Belle on vasta 10 kuukautta tällä hetkellä ja tapaamisoikeuksien kanssa oli jonkun verran säätöä alussa, koska menimme eri suuntiin Bellen isän kanssa jo raskausaikana. Synnytyksen jälkeen yritettiin hetken aikaa korjata meidän väliä, mutta siitä ei tullut mitään.

Pieni vauva on aika lailla riippuvainen äidistään, mutta isä on myös hänelle tärkeä. Alussa tapaamisia oli kerran viikossa, 2 tuntia ja minun luonna. Silloin kävin yleensä lenkillä tai sitten kaupassa. Aika nopeasti kuitenkin huomattiin että se sopivin paikka tapaamisille ei ole minun kodissa, koska halusin rakentaa mun uutta elämää ja Bellen isä halusi myös olla rauhassa Bellen kanssa.

Belle ei myöskään oikein tunnistanut isäänsä, joten muutettiin sopimusta siten että Belle on isänsä luonna tiistaisin ja torstaisin 17-20. Välillä Belle on myös yötä isänsä luonna viikonloppuisin, niin että he saavat tehdä jotain kivaa yhdessä ilman että Bellen isä joutuu kyyläämään kelloa koko ajan. Vaikka Belle on pieni hän on ottanut yöpymiset ihan hyvin. Välillä minulle tulee tyhjä ja syyllinen olo ilman Belleä, mutta koitan itse ladata akkuja silloin niin että pystyn olemaan mahdollisimman hyvä äiti Belle (ruokavalio ja väsymys vaikuttaa ihmeellisen paljon kaikkeen).

Itse haluaisin toki viettää aikaa Bellen kanssa koko ajan ja me ollaan aika tiivis kaksikko, koska mehän ollaan oltu kaksistaan melkein koko ajan. Mutta isän ja lapsen suhde on myös tärkeä, joten annan Bellen isän osallistua niin paljon kun hän haluaa/pystyy. Vaikka minä olen lähivanhempi Bellellä on silti kaksi vanhempaa ja molemmat tulee varmasti olemaan hänelle yhtä tärkeitä.

Elareista ja tavaroista sovittiin niin että Bellen isä maksaa Bellelle (koska elatusapuhan on neidille, ei minulle) 250€ kuussa ja jaetaan sitten kaikki tavarat kuten vaunut, turvakaukalot, vaatteet, lelut jne. Bellen isällä on toki omat ruuat ja vaipat silloin kun neiti on hänen luonna.
Työnnettiin meidän erimielisyydet sivulle eikä keskustella niistä ollenkaan, vaikka kyllähän se on selvää että meidän ero ei todellakaan ollut helppo ja molemmille jäi syvät haavat. Tärkeintä on kuitenkin Beltsu, eli keskustellaan pelkästään hänen asioista, ei muusta. Tämä on kuitenkin toiminut meille ihan hyvin ja tärkeintä on että tämä ratkaisu toimii meidän pienelle neidille.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

Mimusta on hienoa, että lapsi saa alusta asti olla yötä myös isänsä kanssa. 🙂

1 vastaus

Tosi hyvältä kuulostaa tuo suunnitelma. Ja eikö tuo oo aika perinteinen? 🙂 Älä tunne yhtään syyllisyyttä vaan nauti myös omasta ajasta. Ja tarvithan sä myös aikaa blogihommien tekemiseen, ja sitä tuskin illasta/yöstä jaksaa ottaa.

1 vastaus

Joo, taitaa muuten olla aika perus mutta toi yön yli antaminen ”hoitoon” jakaa mielipiteitä 🙂 toisaalta en koe että annan mun lasta hoitoon jos hän on isänsä kanssa.

1 vastaus

Mimusta on hienoa, että lapsi saa alusta asti olla yötä myös isänsä kanssa. 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Fiilisen när du borde vara å si på Don Diablo å Martin Garrix men allt går käpprätt åt fittan 🙂 om nån vill ha en VIP ranneke ti WKND me ca 200€ inladdat får man komma å söka ✌🏻

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: