ÄIDIT 27.12.2017

OLEN LIIAN ONNELLINEN BLOGGAAMAAN

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Aloitin blogin pitämisen koska halusin kehittää oman paikan itselleni, missä voisin vapaasti purkaa mun tunteita ja ajatuksia. Yleensä olo helpottuu kunhan asiasta avautuu ja ajatuksia saa kasattua johonkin. Kun luen vanhoja blogipäivityksiä huomaan miten olen kirjoittanut vaahto suussa ja kaikki haavat avoinna, juuri sitä miltä silloin tuntui, siinä hetkessä.Vuodessa sain itseni koottua, ensin nopeasti väkisin heittämällä palaset yhteen jesarilla ja nippusiteillä ja nyt myöhemmin ottamalla vähän lomaa ja etäisyyttä kaikesta. Loppukesän ja syksyn aikana tein sitten itselleni kunnon remontin ihan pakkelilla ja maalilla enkä fuskannut mistään, niin sanotusti. Viimeiset kaksi vuotta ollaan eletty vuoristoradassa ja paljon ollaan koettu, mutta tällä hetkellä minulla sekä Bellellä on kaikki hyvin ja ollaan molemmat onnellisia. Nyt talven aikana ollaan siirretty pois ”päivä kerrallaan” – systeemistä ja uskalletaan jopa haaveilla ja suunnitella meidän tulevaisuutta.

– Oletko saannut mitään kirjoitettua?
– En.
– Mikä tökkii?
– Olen liian onnellinen.

Vaikka se kuulostaa tyhmältä, se on aivan totta. Olen aivan liian onnellinen tällä hetkellä, enkä tiedä mistä minun pitäisi kirjoittaa. Jotenkin musta tuntuu että minulla ei ole yhtään mitään järkevää sanottavaa tällä hetkellä ja että elämässä on niin paljon muutakin kuin some. Kerrankin nautin elämästä ja varsinkin ihan perus arjesta, enkä halua häiritä sitä millään tavalla, enkä koe että perus arkeni olisi tarpeeksi kiinnostava jaettavaksi blogissa.

Pointtini tässä oli kai se, että jos teillä on jotain mistä haluaisitte lukea niin kertokaa ihmeessä, koska mun pää lyö tyhjää tällä hetkellä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (10)

Kiva kuulla että löysit tiesi mun blogiin ?. Totta tuo, että veri on pikkasen kiuhunut… mutta loppu hyvin kaikki hyvin! ???

1 vastaus

Ymmärrän niin hyvin ton! Kirjotin tuosta samasta aiheesta muutama päivä sitten. Onnellisena on todella hankala keksiä jotain kirjoitettavaa, ja varsinkin jos haluaa vieläpä olla luova! :D.

1 vastaus

Hei onneks joku ymmärtää tämän mun tuskan 😀 ja tsemppiä bloggaamiseen!

1 vastaus

kiva kuulla! koska meinasit palata töihin? 🙂 aiotteko asua sinun talossasi miehesi kanssa? hyvää uutta vuotta! 🙂

1 vastaus

Jään toistaiseksi vaan kotiin Bellen kanssa hoitovapaalle ja pidän blogia sivuduunina. Näillä näkymin palaan varmaan syksynä työelämään 🙂 ja pikkuhiljaa muutetaan varmaan yhteen tähän mun taloon. Helpompi ja kivempi Bellelle olla suht lähellä isää 🙂 kiitos ja kuin myös ♥️

1 vastaus

kuulostaa hyvältä 🙂 meetkö vanhaan työpaikkaan? 🙂 ja millaista on ollut vaihtaa paikkakuntaa? 🙂

1 vastaus

Jos en löydä mitään kiinnostavampaa niin kyllä 🙂 me ollaan nyt oltu välillä mun luonna ja välillä miehen, mutta maisemanvaihto on kyllä tehnyt hyvää! ?

1 vastaus

Itse odotan esikoista ja kovasti kiinnostaisi vauva-aiheiset jutut. Esim. Mitkä vauvatarvikkeet olet kokenut hyviksi/huonoiksi, kuinka teidän arkirutiinit sujuvat ja miten ylipäätänsä ensimmäinen vauvavuosi on mennyt. Onko ystävyyssuhteet muuttuneet ja kuinka itse olet muuttunut? Kuinka valitsit kummit ja ovatko kummit kuinka aktiivisia jne.

Onnellista vuotta 2018! 🙂

1 vastaus

itse tykkäsin ihan sun arkisista blogeista ja vlogeista!:) Ja juurikin nuo vauva-ajan hyödykkeet ja turhakkeet kiinnostaisi

1 vastaus

Löysin blogisi sattumalta instan kautta. On ollut äärimmäisen mielenkiintoista lukea kokemuksistasi. Veri on suorastaan kiehunut tytön isän vuoksi. Nyt on ihana lukea että valoa on näkyvissä. Älä vaan lopeta bloggaamista. Aiheita kyllä riittää ihan normi elämästäkin.

1 vastaus

Kiva kuulla että löysit tiesi mun blogiin ?. Totta tuo, että veri on pikkasen kiuhunut… mutta loppu hyvin kaikki hyvin! ???

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenna ois weekend festival 💥 ja menkat alkoi eilen, ai että. Kiitos kohtu että pilasit tämänkin viikonlopun 🙂❤️ Blogista löytyy taas menkkaraivo-postaus 😆 ja kukkahattutädit muistakaa vetää vähän happea ennen lukemista 😌

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: