VIDEOT 20.1.2018

REMPPAVIIKKO 1

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Ensimmäinen remppaviikko takana ja olohuone on melkein valmis. Revittiin kaikki vanhat tapetit pois (2 kappaletta ja maalia välissä, ai että), tasoitettiin seinät ja maalattiin ne. Maalattiin myös katto sekä kattolistat valkoiseksi ja ensi viikolla ikkunakarmitkin saavat valkoista maalia. Alussa pelkäsin että meidän valitsema harmaa sävy olisi vähän liian tylsä, mutta ollaan oikein tyytyväisiä lopputulokseen. Tähän huoneeseen tulee myös valkoinen puolipaneli missä on kultaisia yksityiskohtia.

Belle ei kyllä ikinä ennen ole ollut yhtä innoissaan mistään. Neiti ei millään meinaa suostua pysymään poissa työmaalta, joten hän on saanut olla mukana kattomassa mitä me puuhaillaan. Olen melkein satavarma että jos Belle saisi valita itsellensä ammatin tällä hetkellä hänestä tulisi raksamuija, tai sitten sähköri koska kaikki johdot ovat edelleenkin erittäin lähellä sydäntä.Remppaaminen vauvan kanssa tuo tottakai omat haasteensa, mutta Belle on ollut tosi kiltti. Mieheni taas on ollut tosi kärsivällinen ja ahkera. Täällä vaan odotellaan että huone valmistuisi niin että päästään sisustamaan! Ensimmäinen viikko pulkassa, enää olisi keittiö, eteinen, ruokailuhuone, vessa, kylppäri ja kaksi makuuhuonetta jäljellä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

On joo 🙂

1 vastaus

Ihana ja kaunis tyttö sulla<3

1 vastaus

Kiitos ja Belleltä haleja ?♥️

1 vastaus

Tässä mietin että onkos sulla uus mies kun miehestä oot puhunu

1 vastaus

On joo 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Pienet likaiset jalat (ilman sukkia) sohvassa ja pienet likaiset kädenjäljet ikkunoissa, siitä on äitiys tehty 💕

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: