VIDEOT 11.2.2018

IKEAREISSU VOL 15676

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Joka kerta, kun menen Ikeaan, vannon että tämä on viimeinen kerta. Kuitenkin löydän itseni ikeasta kerran kuukaudessa, välillä kaksi. Tiedän kuitenkin nyt jo valmiiksi, että tämäkään ei ollut viimeinen kerta. Onneksi Belle oli hyvällä tuulella, eikä huutanut kertaakaan. Välillä jouduin kurkkaamaan rattaisiin, että onko mulla oikea muksu mukana 😀

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Voi ei 😀
0
1 vastaus

Äää suomenruotsi/ruotsinsuomi kuulostaa niin kamalalta korvaan kun itse asui sen kolmisen vuotta Tukholmassa puhuen ja kuullen sitä ”oikeaa ruotsia” ja ääntämistä,murretta ym. 😀
0
1 vastaus

Voi ei 😀
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: