ÄIDIT 16.2.2018

LIHOIN 12 KILOO JA MUITA YLLÄREITÄ

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Aloitetaan tämä viikonloppu videon merkeissä. Minusta tuntuu että viimeisen 4 kuukauden aikana on tapahtunut niin paljon että en itsekään meinaa pysyä kärryillä!

Pitkä tarina lyhyeksi, olen bloggaillut ja vloggaillut vähemmän koska olen sairaan väsynyt koko ajan ja olen keskittynyt nukkumiseen, syömiseen ja meidän remonttiin. Ai niin, ensi viikolla keittiö menee rempan alle! Huoh. Täällä ollaan siis väsyneitä mutta erittäin onnellisia. Oikein mukavaa viikonloppua kaikille, nähdään taas sunnuntaina ♥️.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (7)

Oi kiitos! 🙂 ♥️
0
1 vastaus

Ihmettelen miten ihmiset tuollaisia kysyvät. En ole ennen blogiasi seurannut mutta raflaava otsikko sai minut katsomaan videosi. Lapsesi on kaunis ja todella suloinen, ihan terveen näköinen tyttö. Aivan ihana. Jyvää kevään jatkoa perheellesi!
0
1 vastaus

En minäkään ymmärrä, mutta kun jokaisessa videossa ja välillä täällä blogin puolellakin kysytään oli pakko kommentoida asiaa. Kiitos 🙂♥️
0
1 vastaus

Vauva masussa? =)
0
1 vastaus

Belle ei näytä kehitysvammaiselle. Belle on kaunis tyttö, jolla on joissakin kuvissa tosi voimakkaat silmäpussit ja varmaan siks saat ärsyttävän törkeitä kyselyitä. Meidän lapsella oli kans vielä pari vuotiaana ja kyllä ne ajan kanssa häviää. Mua ei ainakaan häirinnyt, mut joidenkin pitää näköjään takertua kaikkeen törkeästi. Sain joskus kans ihmettelyjä :/

Btw. Noi lyhyemmätkin hiukset sopii sulle tosi hyvin. Katsoin et tosi nätit 🙂
0
1 vastaus

Kiitos! Olen itsekin huomannut että tietyt kuvakulmat korostavat näitä silmäpusseja 🙂 kai se vaan on niin että joillakin vauvoilla on isommat silmäpussit kuin muilla 😀 ja kiitos, mä en oo ihan vielä sinut näitten lyhyitten kanssa mutta ehkä ajan kanssa 😀
0
1 vastaus

Ihanat Deside ja Belle 🙂 Olette ihan parhautta. Belle on niin ihana ja söpö tytötyllerö kuin vaan voi olla. Älkää välittäkö tyhmistä ihmistä ! Toki jokaisen tyhmän kommentoijan pitäisi tajuta olevansa tyhmä… Voimia ja jakasamista remppaan koko perhelle!
0
1 vastaus

Oi kiitos! 🙂 ♥️
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: