ÄIDIT 21.2.2018

APUA, MEILLÄ ON FLUNSSA!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Me ollaan flunssassa ja kuumeessa koko poppoo, eli tänään on luvassa lyhyt video missä Bellen kanssa esitellään meidän olkkaria, pohditaan sisustusta ja ihmetellään että onko meille tulossa perheenlisäystä. Toivottavasti te muut pystytte välttämään tämän tappoflunssan ja pysytte terveenä. ♥

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (11)

Lapsettomuushoidot ovat aika työläs ja rankka prosessi ja eroaa sillä tavalla aika paljonkin ”luonnollisesta hedelmöittymistavasta”. Jos meille olisi tulossa lapsi vaikka lääkärit ovat olleet sitä mieltä että mahdollisuudet ovat melkein olemattomat en koe kyseistä lasta vahinkona, vaan iloisena yllätyksenä 🙂 eihän mikään ehkäisymuotokaan ole 100% pitävä. Aina on pieni mahdollsiuus että nainen tulee raskaaksi, jos siis harrastaa seksiä.

1
1 vastaus

Huippui nää teidän videot! 🙂 paranemisia! <3

1 vastaus

Kiva että tykkäät! 🙂 ja kiitos, tässä yritetään jo vaikka minkälaisia poppakonsteja 😀 <3

1 vastaus

Jaksamisia! Belle on aivan ihana pieni iloinen tuhisija! 😍 Tekeepä pahaa kun mietin mitä negatiivista kommentoijat ovat hänestä sanoneet 😣

1 vastaus

Kiitos, eiköhän tämä flunssa anna periksi pikkuhiljaa 🙂 joo siis aivan järkyttäviä kommentteja välillä. Harkitsin jo että jättäisin Bellen ihan kokonaan blogin ulkopuolelle, mutta tätä projektia ollaan tehty neidin kanssa alusta saakka joten olisi harmi nyt sitten tehdä yksin.. Onneksi ei oo nyt hetkeen tullut mitään pahaa 🙂

1 vastaus

Sun videoon liittyen.. Etkö huomaa mitään ristiriitaa siinä että sanot ettei lapsettomuushoidot ole ajankohtaisia ja viihdytte hyvin, mutta kuitenkaan et tiedä oletko mahdollisesti raskaana? Miksi ette huolehdi ehkäisystä?
Ja toisekseen, miksi lapsettomuushoidot? Miksi et ”suostu” siihen mitä luontoäiti on sulle suonut ja tyydy siihen? Ei tähän maailmaan enempää väkeä tarvita – etenkään jos se ei luonnollisesti onnistu!

1 vastaus

Eiköhän se ole jokaisen ihmisen oma asia haluaako lisääntyä vai ei. Se että ne ihmiset jotka eivät pysty saamaan lapsia ”luonnollisesti” ei saisi lisääntyä ollenkaan vaikka hoitomuotoja nykyään on olemassa on mielestäni vähän väärä asenne.

1 vastaus

Entäs se, että ette koe ajankohtaiseksi lapsettomuushoitoja = ette ole nyt hankkimassa lapsia. Ja sitten kuitenkin on mahdollisuus että olet raskaana.. Eli lapsi olisi vahinko? Mahtavaa.. Mikä teitä vaivaa kun kaikella pitää pelleillä?!?

1 vastaus

Lapsettomuushoidot ovat aika työläs ja rankka prosessi ja eroaa sillä tavalla aika paljonkin ”luonnollisesta hedelmöittymistavasta”. Jos meille olisi tulossa lapsi vaikka lääkärit ovat olleet sitä mieltä että mahdollisuudet ovat melkein olemattomat en koe kyseistä lasta vahinkona, vaan iloisena yllätyksenä 🙂 eihän mikään ehkäisymuotokaan ole 100% pitävä. Aina on pieni mahdollsiuus että nainen tulee raskaaksi, jos siis harrastaa seksiä.

1
1 vastaus

Paranemisia 🙂 Belle jaksaa hymyillä kipeenäkin 🙂

1 vastaus

Tää meidän auringonpaiste jaksaa aina hymyillä 😍 ja kiitos, toivotaan että hellittää nopeasti ♥️

1 vastaus

Minä tykkään sun videoistasi ja odotan innolla, koska niitä tulisi lisää. Vaikka olen paljon vanhempi kuin sinä, niin tykkään kyllä kovasti.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • More like plan D or E 😜 mutta eihän siinä, kyllä nekin toimivat. Välillä elämä antaa sitruunoita, välillä taas tiilikiviä. Mutta jollain ihmeen tavalla kaikesta selviää. Jos ei pelkällä positiivisuudella ja tahdonvoimalla niin sitten raivolla 💪🏻

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: