ÄIDIT 4.6.2018
Mainos

Pysäytä hiustenlähtö!

Kaupallinen yhteistyö: Vitabalans

Hiustenlähtö raskauden jälkeen, sellainen ihana yllätysmomentti. Puoli vuotta synnytyksen jälkeen mun ennen pitkä otsatukka muistutti enemmänkin säälittäviä tuntosarvia ja hiustenkasvu pysähtyi kuin seinään. Olen dokumentoinut mun tuntosarvista otsatukaksi – proggista, koska mielestäni tulokset puhuvat tarpeeksi puolestaan, joten tämä postaus tulee olemaan melko kuvapainoitteinen. En myöskään ole ottanut teille sellaisia ”täydellisiä ennen ja jälkeen kuvia”, missä jokainen hius on täydellisesti aseteltu, vaan ihan tavallisia selfieitä. Koska minä olen tavallinen ihminen, vähän kaljuhko sellainen, mutta kuitenkin.

Kampaajani sanoi, että tämä on aivan normaalia. Panostin shamppoon, hoitoaineisiin, naamioihin, silkkitippoihin ja muihin jätettäviin aineisiin. Pesin hiuksiani kolmen päivän välein, vaihdoin ponnarit ystävällisempiin, yritin olla föönamatta hiuksia ja piilot suoristusraudan laatikonpohjalle. Olisin kovasti halunnut ottaa raitoja, mutta en uskaltanut. Silti päässä komeili ne samat, säälittävät tuntosarvet.

Vitabalans ehdotti yhteistyötä, koska heillä oli tähän ongelmaan ratkaisu, nimittäin Biotiini Strong, hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin tarkoitettu ravintolisä. Tuotteessa on vahva annos biotiinia joka antaa hiuksille buustia. Eli juuri sitä mitä mun tuntosarvet tarvitsivat. En ole ennen kokeillut ravintolisiä, mutta olin jo sijoittanut satasia hiustenhoito-tuotteisiin joten miksipä ei. Reilu kolme kuukautta kokeilua takana, joten kerronpa teille rehellisen mielipiteen tuotteesta.

Tuloksia näin noin kuukauden kokeilun jälkeen. Harjaan ei enää jäänyt puolet hiuksistani ja otsatukasta tuli myös mielestäni paksumpi. Hiustenkasvuni on ennen ollut melko säälittävää, koska huomasin vasta tässä vaiheessa että hiusvärini on muuttunut raskauden jälkeen paljon tummemmaksi. Kokeilun alkujaksona minulla ei ollut pidennyksiä, mutta hiustenkasvua pitäisi muutenkin seurata tyvestä eikä latvoista (koska huonokuntoiset latvathan katkeilevat) ja tuloksia on helppo seurata juurikasvusta, kerta minä en hiuksiani värjää.

6.4 kävin laittamassa sinettipidennykset, joten sinettiosista seurasin myös tuloksia. Yleensä hiukset kasvavat noin 1 cm verran per kuukausi, mutta 7 viikossa mun pehko on kasvanut yli 5 cm. Muutenkin hiuslaatu on muuttunut paremmaksi. Minulla on aina ollut tosi kiiltävät hiukset, mutta raskauden jälkeen hiuslaatu muuttui jotenkin pörröiseksi ja jopa tyveen piti laittaa kiiltotippoja jos halusin sileän ja kauniin lopputuloksen.

Hiukset ovat aina olleet minulle tosi tärkeät ja ne ovat iso osa mun identiteettiä. Tässä vuosien varrella olen itse kerennyt pistää pehkoani melko koville värimuutoksilla, tyyliä brunetesta vaaleaksi parissa päivässä. Raskaus tuhosi hiuksiani melkein yhtä pahasti kuin 4 väripoistoa ja paniikissa katselin miten jokaisen pesun jälkeen harjaan jäi isoja hiustuppoja. Voin myöntää että välillä itkin Andreakselle että mitä mun hiuksille tapahtuu?! Rakastatko minua vielä jos musta tulee kalju? Voidaan ehkä syyttää hormooneja, mutta välillä mä oikeasti pelkäsin että jäljelle jää tupu, hupu ja lupu ja joudun tekemään Brinteyt.

Muistan myös miten kaikki tytöt vetivät jotain koirille tarkoitettuja vitamiinejä yläasteella, koska ne edistävät hiustenkasvua. Itse en näitä kokeillut, koska ne olivat nimenomaan koirille tarkoitettuja. Jos olet kokeillut tätä kikkaa niin kokeile nyt ihmeessä myös tätä ihmisversiota. Vaikka tämä tuote tuli minulle yhteistyönä, ostin itse purkin lisää ja jatkan näiden syömistä kunnes plussa ilmestyy tikulle. Biotiini Strongia ei siis suositella raskaanaoleville tai imettäville naisille.

Jos haluatte nähdä tuloksia tarkemmin, siirtykää mun youtube kanavan puolelle. Siellä löytyy reilusti materiaalia, miten mun säälittävät tuntosarvet kasvavat otsatukaksi 🙂 Haluaisin vielä muistuttaa teitä, että kalliit hiustenhoito tuotteet ja kampaajakäynnit menevät hukkaan, jos ongelmaa ei hoida ”sisältäpäin”.

Millaiset vaikutukset raskaudella oli teidän pehkolle, ja oletteko kokeilleet ravintolisiä sen takia? Kommentoi alle ja osallistu kilpailuun, arvon 3 kappaletta Biotiini Strong + Shampoo -lahjapakkauksia. Pakkaus sisältää Biotiini Strong 60 tabl. ja Biotiini Shampoon 75 ml. Kilpailu päättyy 1.7.

Kommentit (47)

Hiukset heikossa hapessa. ”Tuntosarvet” löytyvät multa myös. Tahon ne pois, josko tällä tuotteella onnistaisi. 😀
0
1 vastaus

Itselleni sain myös järkyttävät tuntosarvet sivuille, jotka vielä luonnonkiharassa tukassa sojottivat joka päivä uusissä sfääreissä. 😂 nyt tytär 11kk, otsahiukset alkavat olla siedettävässä pituudessa. Kuitenkin vielä kiinni laitettaessa pongahtavat hienosti pystyyn sojottamaan. Olen syönyt Mama-vitamiinilisää nyt tähän asti, mutta nyt imetyksen loputtua olisi oikein mainio vaihtaa tähän ravintolisään 😊
0
1 vastaus

Haha nää tuntosarvet on kyllä pahat! 🙈 koitin aina käyttää 500 pinniä ja hiuslakalla koitin väkisin saada ne taaksepäin kun pidin hiuksia kiinni. Pahinta siinä oli sitten kun oli kova tuuli, ja koko tuntosarvi lähti irti mun virityksestä ja sojoitti suoraan sivulle. Siinä oltiin sitten vilkku päällä 😆 onneksi on nyt sen verran pitkät että pysyvät ponnarissa 😄✌🏻
0
1 vastaus

Noi koirille tarkoitetut vitamiinit sisälsivät paljon enemmän biotiinia ja sinkkiä kuin mitkään siihen aikaan ihmisille (ainakaan suomessa) myytävät tabletit, ja huomattavasti pienempään hintaan. Biotiini strong taisikin olla ensimmäinen, ellei edelleen jopa ainoa ihmisille markkinoitu tuote vastaavilla pitoisuuksilla. Mutta edelleen jos koiralle ostan biotin fortea, napsin sitä myös hyvillä mielin itse.
0
1 vastaus

aaa, aivan 😀 siis tästähän on yli 10 vuotta, mutta silloin oli nimenomaan koirille tarkoitetut vitamiinit tosi hypetetty juttu 😀
0
1 vastaus

Voihan baby hair! Mulla pahin hiusten lähtö ja haituvien kasvatus osui jonnekin 1-1,5 v synnytyksen jälkeen. Imetän tosin edelleen nyt 1v8kk lasta, liekö se vaikuttanut asiaan. Kokeilin tota biotiinivalmistetta 100 tabletin pakkauksen, mutta en silloin huomannut suunnatonta muutosta missään. Nyt viime kuukausina hiukset on alkaneet kasvaa taas kunnolla pituutta, ja kaikki haituvat yltää jo melkein korkealle ponnarille. Ratkaisuna mulla on ollut suihkuttaa arviolta litra hiuslakkaa joka ikinen päivä kutreja kaitsemaan 😀 Pitäisi kyllä kokeilla uudestaan tota biotiinia, jos nyt olisi muu hormonitoiminta rauhoittunut niin, että vaikutusta ilmenisi.

Sulla on muuten huippu blogi ihana ote niin kirjoittamiseen kuin videoiden kuvaamiseenkin 🙂
0
1 vastaus

Minulla on nyt kaksi raskautta ja kaksi imetystä takana ja kaunis tukka on muisto vain 🙈 minulla lähti todella paljon tukkaa ja myös hiuslaatu on ohentunut. Nyt kun kuopus on vähän yli vuoden niin huomaan että pikkuhiljaa uutta tukkaa on alkanut kasvamaan. En ole ikinä kokeillut näitä ravintolisiä, mutta nyt voisi olla hyvä tilanne kokeilla olisko näistä apua 👍👍 ! 🙂 Kaljuuntumista olen myös useasti pelännyt 😂😂
0
1 vastaus

Oi kyllä, hiuskato on täälläkin meneillään! Poika on nyt reilu 4kk ja ei tekisi edes mieli koskea kampaan, kun aina jää jäätävä kasa hiuksia käteen…suihkussakäynnistä nyt puhumattakaan😬 En kyllä muista, että esikoisesta olisi lähtenyt hiuksia näin paljon (tai sitten aika on vain kullannut muistot!). Mutta siis, näille vitamiineilla tulisi kyllä käyttöä, kun imetys aikanaan loppuu!
0
1 vastaus

Hiukset on hauraat ja kuivat . Hiuksia lähtee paljon . Ennen raskauksia oli kuontalo vielä hyvässä kunnossa. Haluisin paksummat hiukset
0
1 vastaus

Aa apua en siis oo yksin tän asian kans. Ensimmäinen lapsi ja tää tuli niin puun takaa tää hiustenlähtö ku olla ja voi! Joka kerta suihkun jälkee sydän tykyttää ja katon viemäriä että sinne taas irtos kauhea tuppo 😣 nyt 6kk neidin syntymästä. En oo koskaan kokeillu mitään ja tulis varmasti tähänki pääkoppaan tarpeeseen! 😂
0
1 vastaus

Samanlailla omat hiukset katkes, en aluksi ajattelut että se johtuisi raskaudesta 😁 en ole käyttänyt mitään ravintolisiä mutta on kyllä tehnyt mieli!
0
1 vastaus

Menee ehdottomasti kokeiluun nämä, kun imetys päättyy. Synnytyksestä 5kk, ja tuntuu että tukka putoaa kohta päästä kokonaan. Todella ahdistavaa.. 😣
0
1 vastaus

Mulla on kaks lasta ja molempien synnytyksien jälkeen hiuksia on alkanut lähteä runsaasti kun vauva ollut 3kk ja sitä on jatkunut pitkään. Nyt nuorimmainen on vuoden ja selvästi näkyy lyhyttä hiusta (5-10cm) joka puolella päätä. Tämä tulisi todellakin tarpeeseen! 😅
0
1 vastaus

Ensimmäisessä raskaudessa hiuksia irtosi jonkun verran ja tukka ohentu tosi paljon, toinen raskaus sitten heti perään ni tukka kirjaimellisesti katkesi. Hädissään sitten varaamaan kampaajalle aikaa että sai suht fiksut hiukset leikattua kun takaa puuttui puolet 😀 nyt viimeisestä synnytyksestä aikaa reilu 2 vuotta ja tukka alkaa voida paremmin 🙂
0
1 vastaus

Ei ole kokemusta raskaudesta mutta Biotiinista on! Oma tukka on ohut ja kasvaa hyvin hitaasti. Osallistun siis arvontaan. 🙂
0
1 vastaus

Tukkaa on lähtenyt tosi paljon ja lähtee edelleen.. Kaksi raskautta takana.. Olen kokeillut aiemmin toista valmistetta, mistä tuntui olevan hieman apuakin jopa 🙂
Mielellään kokeilisin tätä toistakin valmistetta
0
1 vastaus

Tämä oli mielenkiintoinen postaus, itsellä makaa kyseinen biotiini purkki kaapissa täytyykin ottaa se käyttöön koska minulta löytyy myös tuntosarvet kiitos 9kk pikku prinsessan 😅 Ihailen kovasti aina kynsiäsi ja kiinnostaisikin kuulla niiden tilaamisesta, laitosta, pydyvyydestä kun muistan joskus vlogista kuulleeni että tilaat niitä ulkomailta 😊
0
1 vastaus

En ole kokeillut ravintolisää raskauden takia, hiukset kuluvat vain jotenkin entistä enemmän vaikka syön monivitamiinia ja käytän hiustenhoitoöljyä. Ilmeisesti biotiinia pitäisi syödä.
0
1 vastaus

Kyllä on raskaus/imetys saanut hiukset lähtemään. Nyt on jo vuosia edellisestä synnytyksestä mutta taas lähtee hiuksia kamalasti..syytä etsitään.. vaihtoehtoina stressi, ikä, raudanpuute.. toivon et syy löytyy.
Mukana arvonnassa 😊
0
1 vastaus

Mun hiukset on suihkun viemärissä ja harjassa. Menettänyt kiiltonsa muuttuneet lätyiks ja vaikeaksi käsiteltäviksi kiitos 8kk vanhan pojun😍
0
1 vastaus

Mä niin tarviin tätä kanssa. Kahden lapsen jälkeen mun pitkä luonnonkiharatukka on karvetunut ja olen kanssa koittanut kaikkea mahdollista. Voit vaan kuvitella mun hiukset kun viimeisestä synnytyksestä on viisi vuotta. Aina kauhistelen harjauksen jälkeen isoa kasaa hiuksia vaikka olen panostanut kaikkeen mitä hiuksiini laitan.
0
1 vastaus

Raskaus vei hiukset ja kun siitä selvittiin, päätin laihduttaa ja sitten lähti loputkin :(.

Kunpa onnetar suosisi, kovasti haluaisin testata!
0
1 vastaus

Raskauden aikana hiukset tuuheni, kun taas sitten ihmetyksen aikana (4kk) ja sen jälkeen hiukset lähtivät tupoittain. Tämä paketti tulisi tarpeen!
0
1 vastaus

Raskauksien aikana hiukset kasvoi hienosti ja oli todella hyväkuntoiset, imetyksen aikana hiukset harveni ja pää on niinku harakanpesä. Nyt 1,5v synnytyksestä ja 2kk imetyksen lopetuksesta alkaa tuntosarvet olla sen mittaiset, että ne voi kammata otsatukaksi eikä ne aina sojota jokapuolelta suoraan ylöspäin. En ole koskaan kokeillut ravintolisiä tähän, vaikka monesti on tehnyt mieli.
0
1 vastaus

Paketti olisi kyllä täydellinen kun tuntuu että ei nämä hiukset meinaa millään kasvaa 😅 eli mukana ollaan!
0
1 vastaus

Täällä yksi , jota tuntosarvet on vaivanneet ihan läpi elämän! 😀 voi olla, ettei biotiini-kuuri pelasta tilannetta, mutta ei se varmaan sitä pahentaisikaan!
0
1 vastaus

Raskauksien aikana tukka ollu aina ihana, mut synnytyksen jälkeen tukkaa lähteny joka pesun yhteydessä valtavia tukkoja.
Itse asiassa olin raskaana ja imetin kun käytin tätä tuotetta. Mulle suositteli sitä luontaistuotekaupassa. 😬 Mikä siinä on, ettei sais käyttää?
0
1 vastaus

Itellä ei oo raskaudesta kokemusta, mutta tuntosarvista kyllä on!😫 Oon kaiken maailmat öljyt, naamiot, shampoot ja hoitoaineet käyny läpi, mut ei vaa auta. Yrittää ponnarille laittaa hiuksia, nii jokasuunasta törröttää ja niskaan jää sellasii kunnon haituvii.. Ois kyllä ihan superii, jos sais hiukset kuntoo!😍
0
1 vastaus

En ole koskaan kokeillut, tarpeen kyllä tulisi koska raudan puutteen takia lähti tukkaa tupoittain!🙈🤔 Joskus kokeilin sinkkisitraattia, jotain pientä eroa huomasin.
0
1 vastaus

Raskaana ollessani hiukset oli upeassa kunnossa, ja tuntui ettei niitä lähtenyt ollenkaan. Tietenkin lapsen synnyttyä hiuksia alkoi lähtemään senkin edestä ja tuntui kuin olisi jäänyt vain ohut hiirenhäntä ja hiusharja aina täynnä hiuksia. Onneksi tilanne on rauhoittunut ja nyt lapsen ollessa pari vuotias, hiukset näyttää taas elinvoimaisemmilta. Muutamat biotiinikuurit vedetty, liekö auttanut asiaan 🙂
0
1 vastaus

Olen ollut lyhyen ajan sisällä kaksi kertaa raskaana ja jo raskausaikana hiukseni menivät huonoon kuntoon. Imetys x 2 sai sitten aikaan sen, että hiukseni menivät todella heikkoon kuntoon. Ne katkeilivat, ei niitä enää pystynyt värjäämään, olivat elottomat ja sellaiset ”jäykät”. jäivät siihen asentoon pystyyn, kun ne laittoikin. Minulle myös alkoi tulla ohimoille kaljuja kohtia, joita minulla on edelleenkin.

Olen joutunut leikkaamaan pitkät hiukseni aivan lyhyiksi, jotta ohentuminen ei niin erottuisi, kun pitkät hiukseni olivat kuin hiiren hännät. Suurestihan tämä harmittaa ja aiheuttaa lisästressiä, kun tuntuu ettei tilanne ala tasoittumaan vaikka viimeisestä imettämisestä on aikaa jo 1,5 vuotta. Ennen minulla oli paksut ja hyväkuntoiset hiukset.

Ravintolisistä olen kokeillut erilaisia biotiinia sisältäviä valmisteita, mutta en tätä kyseistä biotiini strong tuotetta. Olisi kyllä todella mielenkiintoista päästä kokeilemaan sitä, voi kun siitä olisikin apua tähän ikävään tilanteeseen <3
0
1 vastaus

Raskauden aikana hiukset voi yhtäkkiä tosi hyvin ja kasvoi nopeasti, mutta sitten raskauden jälkeen kävi se perus:hiuksia lähti ihan tupottain, hiukset katkeili ja kasvu pysähtyi. Nyt tuntuu, että ikäkin alkanut tekemään sitä että hiukset ei enää kasva samalla tavalla, mikä on tosi surullista, koska olisi kiva taas saada pitkät hiukset. Aikomuksena on ollut kokeilla jotain biotiinia sisältävää tuotetta, sillä olen kuullut kehuja niistä ennenkin. Tämä kilpailu osui siis sopivasti kohdalle, jos vaikka onnetar suosisi minua, ja voisin voittaa ja testata, ja jos nuo auttaisi, niin voisin vielä jonain päivänä nauttia parempi vointisista ja pidemmistä hiuksista. Joita nyt voin vaan ihailla omista vanhoista kuvista sekä tottakai toisilla. Mutta kumpaa itsekin saisin hyväkuntoiset hiukset takaisin.
0
1 vastaus

Raskausaikana en huomannut mitään muutoksia ja nyt vauvan ollessa parikuukautta huomaan suihlussa lähtevän hiuksia normaalia enemmän. Tämä setti tulisi siis todellakin tarpeeseen!<3
0
1 vastaus

Synnytyksestä oli kulunut 3kk kun hiuksia alkoi lähtemään. Se oli aika traumaattinen kokemus koska hiukseni on tällä hetkellä niin pitkät että ne ylettyy puoleen selkään. Ihan siis luomut ovat 😄 Siinä sitten panikoin luotto kampaajalleni että mitä tehdään. Avokado ja biotiinikuuri kehiin ja sormet ristissä toivoi että hiukset palaisi elinvoimaisiksi. Myös olen kokeillut Swiss Clinicin hiusseerumia ja May Beautyn hiusöljyt otin myös käyttöön. Siinä 6kk kohdalla hiuksien lähtö alkoi tasaantumaan mutta ihastuttavat vauvahiukset jäivät elämään, kaiketi pysyvästi. Hiuksieni laatu on myös parantunut paljon paksummaksi. Suurin kiitos taitaa olla tuossa Swiss Clinicin hiusseerumin ansiota 🙏🏻
0
1 vastaus

Olin onnellinen kun raskauden aikana tukka kasvoi ja kasvoi ajattelin että säilyn hiusten lähdöltä, mutta nyt synnytyksestä n.3kk ja tukka vaan venyy ja paukkuu irti päästä😭 en ole vielä kokeillut mitään ravintolisää, en oikein ole luottanut sellaisiin, mutta katsoessa sinun hius kuvia haluan itsekin kokeilla!😌
0
1 vastaus

Viime raskaudesta on jo kohta 2 vuotta mutta tukka silti edelleen huonossa kunnossa eikä paljon huvita pitää hiuksia auki. Mulla on aina ollu paksu tukka ja on vieläki mut todella huonossa kunnossa vaikka koittanu säännöllisesti leikkaa latvoja ja käyttäny erilaisii tököttejä. Jos näistä sais vaikka avun ja olis kiva taas pitää hiuksia auki 😊
0
1 vastaus

Itsellä lähti tosi paljon hiuksi raskauden ja vielä enemmän sen jälkeen. Vaikka tyttöni on jo 4,5 vuotta niin silti katkeilee ja baby hiuksia vielki on
0
1 vastaus

Oon vielä raskaana niin saa nähä miten hiusten käy synnytyksen jälkeen 😀 nyt 34+0 ja hiukset on kasvanu super nopeesti pituutta koko raskauden ajan. Jotkut sanoo että oma hiusväri saattas vaihtaa väriä, mutta en oo ainakaan vielä huomannu muutosta, ehkä hiuksen pinta on karhentunu ja kammatessa lähtee hirmu läjät hiusta, mutta silti tuntuu hiukset yhtä paksuilta 🙂 Syön raskausajan monivitamiineja ja ois kiva kokeilla synnytyksen jälkeen noitten biotiinien vaikutusta varsinkin ihoon 🙂
0
1 vastaus

Mulla muutenki on todella ohuet hiukset eivätkä kasva kunnolla pituutta vaan pisimmillään yltää maks just ja just olkapäille. Jotain biotinia kokeilin joskus mut en hiuksissa sillä huomannut eroa. Kynnet ei lohkeillut niin paljoa kuin yleensä.
0
1 vastaus

Raskaana en ole vielä ollut mutta minipillereitten takia mun hiukset on katkeillu ihan törkeen paljon ja ohentunu! Ennen hiukset ylsi yli pepun ja oli niin paksut, mutta nykyään ne yltää alaselkään ja on niin hennot ja ohuet. Olis niin siistiä päästä kokeilee tollasii tabletteja ja huomaamaan jospa ne vaikka auttais
0
1 vastaus

En ole ollut raskaana, mutta viimeisen parin vuoden aikana hiukseni ovat menneet todella huonoon kuntoon. Hiukset katkeilevat ja tuntuu että yli puolet hiuksistani ovat vain tippuneet :/ olen halunnut jo kauan testata valmistetta, mutta eipä näin opiskelijana halua käyttää rahaa johonkin joka ei täysin varmasti toimi.
0
1 vastaus

En ole ollut raskaana, enkä ole myöskään kokeillut mitään ravintolisiä. Hiukseni ovat tosi huonossa kunnossa, katkeilevat ja ovat kuivat. Kävin juuri parturissa leikkaamassa huonoja latvoja vähän pois, ja ostin hiusnaamion ja jotain seerumia, ajatellen että saisin hiukseni hyvään kuntoon. Mutta nyt just sopivasti tuli vastaan tällänen teksti ja arvonta, toivottavasti arpaonni osuis kohdalleni! 😀 🙂
0
1 vastaus

Esikoisen saaneena tämä tulisi tarpeeseen, sillä hormonit ovat vieneet hiukset päästä. En voinut kuvitella että tässä näin kävisi kukaan ei neuvolassa ja valmennuksissa puhunut asiasta. Itselläni tuli yllätyksenä kuinka paljon hormoni toiminta muuttuu kun tulee raskaaksi ja synnyttää lapsen plus vielä täysimettää! Hormoneista pitäisi puhua ehdottomasti enemmän neuvolassa! 😊
0
1 vastaus

Oma tilanne ei ole enää katastrofaalinen, mutta hiuksia kyllä lähti ja paljon kunnes raaskin leikata reilusti pois. Tuntosarvitupsukin otsalta löytyy. En ole kokeillut ravintolisiä, mutta nyt tosiaan tulisi tarpeeseen, kun tuntuu että leikkaamisen jälkeen hartioille ulottuvat hiukset loppuu aivan kesken.😅
0
1 vastaus

Itse olen todennut, että varsin vahva vaikutus hiusten laatuun on myös perintötekijöillä sekä hormonituotannolta. Omat hiukseni ovat kaikista ravintolisistä ym. hoidoista huolimatta vuosien varrella vain ohentuneet ja vähenneet (1 raskaus takana) – kuvista neäemmä mummilta perittyä…

Täytyy hyväksyä ja ymmärtää myös se, että joskus hiustenkaan lopputulos vaan ei ole se mitä toivoo ja silti elämä hymyilee 🙂
0
1 vastaus

Tämä on kyllä totta! 😄 Periaatteessa on aika ihmeellistä, miten suuri vaikutus identiteettiin ja omaan minäkuvaan hiuksilla on 🙈
0
1 vastaus

Mulla oli ennen raskautta tuhottu melkein tukka et katkes iha koko ajan vaikka mitä eri aineita käytti. Raskaus aika teki tukasta hyvänlaatuisen ja se ei katkeillut enää. Ja sit ku lapset oli syntynyt ni noin kuukaus ni oltiin samas pistees ku ennen raskautta tai enemmänkin pahemmassa. Tuntu et tukka lähtee kokonaan päästä. En ole kokeillut nyt raskauden jälkeen.
0
1 vastaus

Hiukset heikossa hapessa. ”Tuntosarvet” löytyvät multa myös. Tahon ne pois, josko tällä tuotteella onnistaisi. 😀
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: