ÄIDIT 10.8.2018

Kuva joka sai yli tuhat tykkäystä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Ennen lapsia / Lapsien jälkeen

Osaatteko samaistua?

Silmäpussit, tuntosarvet, finnejä, ryppyjä, puretut kynnet. Siitä on mun kotilookki tehty. Meikillä saa ihan hirveästi aikaan, mutta tähän ei auta edes filtteri. Karuinta tässä on varmaan se, että en edes välitä. Tällainen minä olen 90% ajasta. Se ei välttämättä tarkoita että olisin väsynyt tai uupunut. Se ei tarkoita että äitiys olisi ”pilannut minut” millään tavalla tai että en ollenkaan välitä mun ulkonäöstä.

Jos olen menossa johonkin yritän panostaa. Silloin yleensä harjaan hiukset, meikkaan ja vedän farkut jalkaan. Mutta jos olen kotona lapsen kanssa haluan oikeasti vaan hillua mukavissa vaatteissa. Teen lumienkeleitä nurmikolla, olen ulkona vesisateessa, teen mutakakkuja ja katson vierestä kun Belle syö hiekkaa. Ei siinä vaiheessa ulkonäkö ole minulle tärkeä asia. Mieheni on nähnyt minut väsyneenä, oksennustaudissa, puolikuolleena, menkkaturvotuksissa (ja veren peitossakin 🙈) joten en koe tarvetta panostaa ulkonäköön hänenkään takia. Jos en kelpaa tällaisena, niin olkoot sitten ilman.

Pointtini ei ole se, että äiti ei saisi panostaa ulkonäköön koska se on ”pois lapsesta” tai mitään sellaista, tottakai saa! Pointtini ei myöskään ole se, että jokainen äiti olisi räjähtänyt tai että äitiys olisi tehnyt minusta tällaisen. Enemmänkin se, että jos välillä pelkäät omaa peilikuvaa niin se on ihan normaalia ja sallittua. Että välillä minulla on tällaisiakin kausia, kun en vaan jaksa välittää. Täydellisen instagram feedin takana istuu välillä täysin meikitön ja väsynyt ihminen. Silloin vaan päivitän kuvan Bellestä enkä mun omasta naamasta.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenna ois weekend festival 💥 ja menkat alkoi eilen, ai että. Kiitos kohtu että pilasit tämänkin viikonlopun 🙂❤️ Blogista löytyy taas menkkaraivo-postaus 😆 ja kukkahattutädit muistakaa vetää vähän happea ennen lukemista 😌

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: