Munasolujen tilanne labran puolella

Teksti

Munasolukeräyksessä saatiin 22 munasolua, joka ilmeisesti on hyvä saalis. Tällaisia viestejä olen ainakin saanut mun seuraajilta, itsehan en tiedä näistä sen enempää. Munasolut ovat tällä hetkellä labran puolella ja me saamme säännöllisin väliajoin tietoja oma polulle, että missä mennään ja miten jatkoviljely menee. Vähän jännitti että tuleekohan sinne mitään uutta tietoa nyt viikonlopun aikana.

Perjantaina heräsin kello 7, koska sain viestin että oma polulle on tullut viesti. 22 munasolua kerätty, 20 kypsää ja 18 normaalisti hedelmöitetty. 18 munasolua on siis jatkoviljelyssä ja toivotaan parasta. Istuin puhelin kädessä koko eilisen päivän, mutta viestiä ei tullut joten en vielä tiedä missä mennään. Olen yrittänyt ottaa mahdollisimman rauhallisesti nyt punktion jälkeen ja juoda runsaasti. Torstaina mulla oli ihan hyvä fiilis, mutta olihan niitä alavatsakipuja jonkun verran perjantaina ja lauantaina. Onneksi panadolista on ollut apua. 

Keräyksen jälkeen iski hirveä tunnemyrsky. En edes tiedä minkä takia, koska siinä vaiheessa meidän hoito oli käytännössä jo ohi, mutta ai luoja että mä olin vihainen ja ryytynyt. Laitoin foliohatun päälle ja ihmettelin jos mun keho reagoi tällä tavalla koska joku julma ihminen pölli sen kauhealla vaivalla tuotetut munasolut. Väitin jo Andreakselle että toista IVFää en saatana ikinä tee. En tiedä mistä tällainen vahva reaktio tuli, mutta eiköhän se mieli taas muutu kunhan olen toipunut tästä kaikesta. Luulin taas että olen ollut tosi ZEN, mutta oikeasti olen taas piilostressannut.

Leuassa on edelleenkin 14 finniä, farkut eivät mene jalkaan turvotuksen takia ja väsymys ei halua väistyä millään. Tänään aloitan Lugesteronin, eli keltarauhais hormonin, joten katsotaan millaisia sivuvaikutuksia niistä tulee. Tiistaina tehdään siirto JOS kaikki on mennyt hyvin labrassa ja perjantaina menemme risteilylle. Mikään bileristeily ei ole luvassa, koska minähän en enää siinä vaiheessa saa juoda ja ollaan molemmat melko väsyneitä hoitojen jälkeen. Mennään siis ihan vaan rentoutumaan. Toivotaan että saisimme tietää jotain meidän munasoluista viimeistään huomenna.

Miten teidän munasolut ovat pärjänneet jatkoviljelyssä? Olisi tosi kiva saada kuulla toisten tuloksia, kun ei oikein tiedä mitä tässä voi odottaa ♥️

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Toi on hyvä saalis. Me saatiin muistaakseni kans jotain 20. Niistä kymmenen jatkoi kehittymistä blastokystavaiheeseen. Luultavasti teilläkin määrä siis tulee vähän tuosta tippumaan mutta tuskin radikaalisti😊 Teillä ei vissiin blastokysteiksi viljellä?
Siirron jälkeen se piina vasta alkaa. Mutta tsempit teille! Meillä alkaa uusi hoito parin viikon päästä, ku pakkanen tyhjä😔

Avatar

Teillä on oikein hyvä saalis kerrassaan 🙂 minulla saatiin ekasta punktiosta yksi (se pääsi tuoresiirto on) , toisesta kolme (joista yksi ei lähtenyt kehittymään) ja viimeisestä neljä (joista kolme lähti kehittymään).

Ekan punktion jälkeen mulle tuli ihan sama fiilis kun sinulle ja melkein tuli itku kun toinen hoitokierros alkoi, en olisi millään jaksanut sitä samaa toista kertaa. Siitä ne tunteet kuitenkin tasoittui ja toinen hoiti sujui jo ensimmäistä helpommin 🙂 toivotaan että teillä riittäisi tämä yksi kierros!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä