Pakastealkion siirto ūü§ěūüŹĽ

Teksti

Wohoo, siirto on tehty ja kaikki meni hyvin! Aamulla sain viestin oma polkuun ja pelkäsin jo että hitto, eikö sitä siirtoa nyt sittenkään tehdä. Sydän meinasi pysähtyä. Kädet täristen kirjauduin sisään palveluun. Hoitaja oli tehnyt merkinnön IVF-polkuun, 1 alkio sulatettu ja pakkasessa 9 jäljellä. Meidän alkio pärjäsi hyvin sulatuksessa, eikä mitään mennyt hukkaan. JEE!

Ilmoittautumis automaatti ei halunnut hyväksyä mun henkkareita, joten jouduin ilmoittautumaan lisääntymisyksikön kansliassa. Näin on käynyt kerran aikaisemminkin. Muistatte varmaan silloin joulukuussa, kun olimme menossa IVF suunnittelukäynnille mutta hoitaja oli tehnyt näppäilyvirheen ja oikeasti meidän aika oli vasta helmikuussa. Kerkesin jo panikoida että noniin, mitä sekoilua nyt tällä kertaa. Onneksi hoitaja nappasi henkkarit ja kertoi että ei hätää, toi automaatti ei ole palvellut ketään tänään.

Positiivisesti yllättynyt potilas

P√§√§sin sis√§√§n tutkimushuoneeseen jopa 10 minuuttia ennen meid√§n aikaa. Siell√§ odotti hymyilev√§t l√§√§k√§rit ja hoitsut. Oli jotenkin sellainen tosi iloinen fiilis koko huoneessa. Alkionsiirto on tosi nopea toimenpide, toivottiin onnea matkaan ja p√§√§simme kotiin. Jatkan r√§pl√§√§mist√§ Lugesteronin kanssa ja 24.6. saan tehd√§ raskaustestin. Andreas l√§hti t√∂ihin ja kovisteli ennen l√§ht√∂√§ miten minun pit√§isi lev√§t√§. ‚ÄĚEi sitten mit√§√§n suursiivouksia!‚ÄĚ. No ei ei. Belle l√§hti viett√§m√§√§n iltaa is√§ns√§ kanssa. H√§nen olisi oikeasti pit√§nyt menn√§ viime viikon torstaina, mutta silloin neidill√§ oli oksennustauti joten siirrettiin p√§ivi√§.

Olen siis yksin kotona 20 aikaan saakka. Tämän illan meinasin levätä ja huomenna elämä jatkuu normaalisti. Haluaisin taas kiittää teitä kaikkia, olen saanut lukuisia tsemppi-viestejä. Jotenkin jaksatte aina olla niin messissä meidän projekteissa. En oikein tiedä mistä minun pitäisi kirjoittaa nyt piinaviikkojen aikana. Luultavasti jotain stressi sitä ja stressi tätä. Tukilääkkeet saattavat aiheuttaa raskausoireita, joten turha spekuloida että ollaanko raskaana vai ei. Joudumme kaikki odottamaan 24.6. saakka.

T√§ss√§ v√§liss√§ haluaisin mainostaa mun omaa youtube-kanavaa! Siell√§ on dokumentoituna meid√§n inseminaatio, IVF, sek√§ nyt t√§m√§ PAS-kierto. Videon muodossa saa mielest√§ni paljon realistisemman kuvan. T√§ll√§ kertaa meinasin my√∂s kuvata vlogin meid√§n testip√§iv√§st√§, joten pist√§k√§√§ kanava tilaukseen ūüôā ‚ô•ÔłŹ

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Hurjan paljon tsemppiä ja laitan peukut pystyyn teidän puolesta täysin!
Toivottavasti siirto onnistuu! <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä