Meidän vaaleanpunainen ruokailuhuone

Teksti Desire Nyman

Pitkästä aikaa sisustuspostaus! Meidän ruokailuhuone on saanut uutta ilmettä, mutta sitten asia vaan unohtui, joten nämä kuvat tulevat vähän jälkijunassa. Tämä kyseinen huone on ollut oikea murheenkryyni. Tila on enimmäkseen tuntunut hukkaneliöiltä, enkä ole keksinyt mitään järkevää käyttöä sille. Remontin aikana tämä huone on toiminut väliaikaisena keittiönä, makkarina, leikkihuoneena ja toimistona.

Pitkän pähkäilyn jälkeen tästä nyt tuli ruokailuhuone. Onnistuin tietysti tilaamaan neljä tuolia, vaikka oli tarkoitus tilata kuusi, joten loput kaksi saapuvat tässä lähipäivinä. Tulevaisuudessa tästä huoneesta ehkä tulee makkari, mutta nyt tällä hetkellä 3 makuuhuonetta riittää meille vallan mainiosti.

Maalisävy on Tikkurilan omenankukka, joka on hento vaaleanpunainen. Sävyvalinnan kanssa kamppailtiin pitkään. Ensin olin aivan varma, että tikkurilan budoaari olisi nappivalinta. Se oli kuitenkin aivan liian tumma, joten se päätyi kodinhoitohuoneeseen. Sen jälkeen kokeiltiin sitä kuuluisaa ja trendikästä tikkurilan pirtelöä, mutta se oli liian räikeä. Tämä omenankukka oli tosi pliisun näköinen värikartassa, mutta seinällä oikein kiva.


Tässä huoneessa on meidän talon ainoa takka, joka valitettavasti on aika huonossa hapessa. Lähiaikoina katsotaan, jospa takkaraukan saisi elvytettyä jotenkin. Kyseinen takka on siis tosi vanha, joten en haluaisi luopua siitä. Takan vaihtaminen vaikuttaa muutenkin melko työläältä projektilta, joten toivottavasti selvitään pienellä fiksauksella.

Belle lähti viettämään isäviikonloppua, Andreas on hakemassa pizzaa meille ja minä metsästän meille leffaa. Viikonloppu aloitetaan melko rauhallisesti. Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! ♥️

Kommentit

11 kommenttia
Avatar

Kiitos! Pitää käydä kurkkaamassa 😍

Avatar

Tais olla eräs tuttu oikeassa kun valitin meidän vuokra-asunnosta, että ”vanha muoti palaa takaisin”. Kyseessä siis 1950- luvulla rakennettu talo,jossa mm. Vaaleanpunaiset seinät ja vessassa vihreät kaakelit :Dd

Desire Nyman

Joo, värit on tullu takas! 😀 Mun mielestä oikeastaan ihan kiva juttu. Toi ”kaikki valkoista” vaihe ei ollu ollenkaan mun juttu 😂

Avatar

Hienolta näyttää. Kenen valmistama ruokapöydän lamppu on? Etsinnässä lamppu ja olisi juurikin minun makuuni.

Desire Nyman

Kiitos! 😊 Lamppu on jotexilta, koitin katsoa valikoimaa mutta se on vissiin poistunut 🙁 Mutta muistaakseni Markslöjd merkillä on samantyyppinen! 😁

Avatar

Kiitos tästä, olen etsinyt täydellistä vaaleanpunaista yhteen seinään. Pirtelö ym. kokeiltu, mutta tulos sitten ollut ”liian vaaleanpunainen”. Seuraavaksi kokeilen tätä sävyä!

Minusta on ihanaa, kun värit palaavat takaisin! <3 ja teillä on kaunis koti. Kaikkea hyvää odotukseenne. <3

Desire Nyman

Kiitos kovasti! 😍 toivottavasti tää olisi oikea sävy teillekin! Kokeiltiin myös tikkurilan neitoa ja hattaraa, mutta neito oli liian beige ja hattara taas liian liila. Nää sävyvalinnat tuottavat kyllä välillä sellaista tuskaa että huh 😅

Avatar

Aivan ihana ruokailuryhmä, varsinkin pöytä lämmittää niin mun sydäntä.

Desire Nyman

Kiitos! Metsästin pitkään pyöreää ruokapöytää, mutta hitto että niillä on hintaa. Vuoden pähkäilyn jälkeen vasta kehtasin tilata 🙄😂

Avatar

Tosi nätiltä näyttää!
Tykkään kun löytyy kontrastia, väriä ja sävyjä, mutta tunnelma on kuitenkin rauhallinen.
Ootko mistä löytänyt tuolit?
Nuo olis ulos kivat, jos säätä kestää. Polyrottinki alkaa tulla korvista ulos 🙈

Desire Nyman

Kiitos! Ne kestävät kyllä! Tilasin cdon.com ilta 😀 metsästin googlen kautta tämän tyyppisiä ja sieltä löysin. En edes tiennyt että cdon:illa on kalusteita 😂🙌🏻

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä