Ne täydelliset mammafarkut

Teksti

Kuka olisikaan voinut uskoa että mukavat ja istuvat mammafarkut ovat näin kuven alla? Minulle hehkutettiin Mama-Liciousin äippäfarkkuja, mutta petyin pahasti. Suurin vaikeus farkkujen kanssa jotka tulevat S, M ja L koossa on joko pituus tai sitten se että ne eivät ole tarpeeksi kireät pohkeissa. Minähän en siis omista pohkeita ollenkaan, joten tarvitsen todellakin super super super skinny malliset.

Muutenkin äippäfarkkujen hinta on mielestäni kyseenalainen. 80€ farkuista jotka käytän ehkä puolivuotta? Ei kiitos. Tilasin yhdet perus mustat H&Mästä, mallia ”skinny”, mutta ne oli aivan liian löysät pohkeissa mun makuun. Tajusin sitten että heillä on ”SUPER skinny” malliset ja nämä ovat jopa mun säälittäville pohkeille tarpeeksi kireät! Tätä mallia ei tietenkään löydy mustana, mutta on nämä vaaleansinisetkin ihan ok. Hinta ei myöskään ollut päätä huimaava.

Mun äippäasut ovat kaukana Pinterest taulujen inspiraatiokuvista, mutta viihdyn ihan hyvin perusvaatteissa. Sen enempää rahaa en halua törsätä mammavaatteisiin. Raskausaika menee kuitenkin niin nopeasti ja ainakin tällä hetkellä uskon vahvasti että tämä tulee olemaan viimeinen kerta kun olen raskaana. Kasvavan vatsan kanssa mukavuus on kaiken A ja O.

Tämä päivä on taas mennyt panadolin voimalla, koska alaselkä oireilee. Kävely on melko ankkamaista ja jopa istuminen tuntuu tukalalta. Täällä odotellaan siis innolla viikonloppua.

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Muistat varmasti jumpata sitä alaselkää. Mulla taustalla nikama murtuma ja välilevyn pullistuma. Mut ohjeilla tai kun niitä jakso ees sillo tällä noudattaa pysy kivut poissa. Eli kokeile jos ois apua, kyljelleen matolle ja sit hallittu saksi liike jaloille jotka molemmat ilmassa. Lisäksi kyljelleen ja jalat 90 asteen kulmaan. Nosta päällimmäistä jalkaa niin et kantapää pysyy kiinni alemman jalan kantapäässä. Pieni liike mut tosi kiva. Tsemppiä tuleviin viikkoihin. T. 4.5v, 3.5v ja 8kk poikien äiti karoliina

Avatar

Mä käytin äitiysfarkut loppuun raskauden jälkeen. Hyvin meni paidan alla vielä sen pehmeän vatsanahan kanssa, vaikkei vauvaa enää ollutkaan kannettavana.

Kun odotin esikoista 16 vuotta sitten, ei äitiysvaatteita juuri ollut tarjolla kuin erikoisliikkeissä. Vaatteiden tyyli poikkesi täydellisesti muusta katumuodista, si siihen asti oletus kai oli, että nainen muuttuu kukallisen röyhelöiseksi äitihahmoksi heti plussattuaan 😂.
Lindex lanseerasi ensimmäisen äitiysmallistonsa onneksi samoihin aikoihin, joten edullisemmat hinnat ja ”tavallisempi” tyyli alkoi olla joka äidin ulottuvilla. Benettonilla oli äitiysmalllsto silloin myös. Hinnat olivat korkeammat, eikä laatu kovin kehuttavaa. Mutta oli kuitenkin.
H&M:n äitiysvaatteet tekivät vasta tuloaan kaupunkiin.
Vaatteita ostettiin siis lähinnä sieltä, mistä saatiin. Erikseen ei päässyt juuri valikoimaan, mikä näytti kivalta tai ei, sillä vaatteita oli töihin puetava joka tapauksessa. Ihan ekat äitiysfqrkut näin ensin Lindexin mainoksessa ja kotiutin sieltä ”isolla rahalla”. Ne olivat suosikkini läpi kaikkien raskauksieni ja edelleen voisin liputtaa nerokkaan leikkauksen puolesta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä