Yleinen 24.7.2013
TEKSTI Eveliina

Ristiäiset??

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tiedän että olen todella ajoissa tämän asian suhteen, mutta olen jo ehtinyt tehdä ristiäiskutsut ja muutenkin alustavasti suunnitellut ristiäisiä.
Nyt ollessani kesälomalla minulla on paljon enemmän aikaa ja innostusta näperellä kutsuja ja suunnitella kaikennäköistä, kuin mitä minulla vauvan syntymän jälkeen on.

Haluan pitää kastetilaisuuden kotipaikkakuntamme kirkossa, sillä mielestäni kirkossa pidettävä kaste on jollain tapaa ihanan juhlallinen ja tunnelmallinen. Kasteen jälkeen siirrytään kotiimme juhlimaan kakku kahvien merkeissä.
Kutsuvieraslista on niin lyhyt kuin suinkin pystyin siitä tekemään. Ketään ”ylimääräistä” ei kutsuta, vaan pidämme pienet juhlat ihan lähimmäisten kesken. Kotimme ei ole paras mahdollinen paikka viettää isoja kekkereitä, mutta ihan lähimmäisten kesken uskon meidän mahtuvan sinne hyvin. Tällä hetkellä vierasmäärä on noin 25 henkeä.
Kutsuista puuttuu vielä ajankohta eli päivämäärä ja kellonaika. Juhlat pidetään ensivuoden puolella, sillä joulun alla emme enää ala kemuja järjestämään. Tammikuusta löytyy varmasti joku sopiva päivä. Silloin vauva on noin kahden kuukauden ikäinen.

Hieman kutsut ovat vielä keskeneräiset, sillä kanteen olen suunnitellut painattavani valkoisella maalilla vauvan jalanpohjan
Livenä osoitetietoja ei tietenkään ole sutattu 😀

 Lopputulos oli tälläinen aika koruton ja yksinkertainen, mutta mielestäni nämä ajavat asiansa ihan hyvin. Nykyään kun on niitäkin ihmisiä ketkä lähettävät kutsun tekstiviestin muodossa. 😀

Mitä mieltä olette runosta ja sisällöstä? Vaatisko vielä jotain pientä koristusta kuin vain sen jalkapohjan?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Mä tein puolitoistavuotta sitten samanlaiset kutsukortit oman tyttöni kastejuhlaan. Valitsin vaaleanpunaisen värin, ja jalkaa painettiin valkoiselle paperille liukuhihnatyylillä, niistä sitten valittiin parhaimmat kortteihin, ja liimattiin vaaleanpunaiseen korttipohjaan(helmiäis). Oli hieman ongelmia saada potkivan vauvan jalan kuva korttiin, tuli aika monta hutia 😉

1 vastaus

Minusta nuo ovat yksinkertaisen nätit ! :)) älä muuta ps. aivan ihana tuo teksti <3

1 vastaus

Tosi kiva kuulla mielipiteesi. Ja kiitos 🙂 enpä taida enää muuttaa näitä, paitsi lätätä sen jalanpohjan sitten kun vauva on syntynyt.

1 vastaus

Miks oot kirjoittanut korttiin ensin Tonyn nimen? Yleensä mennään aakkosten mukaan ja sun alkukirjain on kyllä paaljon ennen T:tä 🙂 ja muutenkin naiset ensin aina kun mahdollista 😉

1 vastaus

Mä tein puolitoistavuotta sitten samanlaiset kutsukortit oman tyttöni kastejuhlaan. Valitsin vaaleanpunaisen värin, ja jalkaa painettiin valkoiselle paperille liukuhihnatyylillä, niistä sitten valittiin parhaimmat kortteihin, ja liimattiin vaaleanpunaiseen korttipohjaan(helmiäis). Oli hieman ongelmia saada potkivan vauvan jalan kuva korttiin, tuli aika monta hutia 😉

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: