Yleinen 2.2.2014
TEKSTI Eveliina

Juhlia!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Minä täytin viime sunnuntaina 19 vuotta! Kumma kun enää 18-vuotispäivän jälkeen ei tule laskettua päiviä synttäreihin, sillä olin ihan unohtanut koko päivän ja asia muistui mieleeni vasta syttäreitä edeltävänä viikkona kun selailin kalenteria. 
Vauvan ikää tulee taas seurattua tosi tarkkaan ja jokainen saavutettu viikko tuntuu mahtavalta. Poltettiin 2:n muotoista kynttilää neidin kaksikuukautispäivänä kun se tuntui niin hienolta etapilta. Kohta saavutetaan jo 3 kuukautta ja se tutuu vielä hienommalta! Kai me saadaan juhlia vauvaa joka kuukausi?? 😀

 En ollut suunnitellut synttäreikseni mitään ohjelmaa, enkä odottanut saavani mitään lahjoja, mutta ystäväni ja siskoni olivat erimieltä… Sohvi (vauvan kummitätäti) houkutteli mut viimeviikon lauantaina shoppailemaan kanssaan. Tony oli töissä ja mulla ei ollut autoa ja vauva olis pitänyt ottaa mukaan. Kaikki oli niin vaikeaa ja ihmettelin miksi Sohvi niin sitkeästi halusi mut mukaansa. Sohvi hommasi siskoni Annikan ja serkkuni Väinön meille hoitamaan vauvaa jotta saan Annilta auton lainaan.
Mentiin Sohvin kanssa Myllyyn kaupoille. Kierreltiin vaateliikkeitä ja käytiin syömässä. Sohvi venytti reissun hienosti yli kolmeen tuntiin. Kotimatkalla olin ihan paniikissa että Anni ja Väinö on ihan kypsiä vauvan hoitoon ja ihmettelee missä mä oikein viivyn kun olin lähtiessäni sanonut että käydään ihan nopeesti vaan..
Kotona oli valot pimeänä ja kun mä astuin olkkariin meinasin saada sydänkohtauksen! Siskot ja kaverit hyppäs piilosta ja kaiuttimista alkoi soida ”hyvää syntymäpäivää…” Hehhe, mulle oli järkätty yllärisynttärit!! Pöytä oli täynnä kaikkea ihanaa syötävää ja koti oli siivottu.
Imetin vielä vauvan ennen kun Anni lähti viemään häntä mun mamman luokse
yökylään. Sitten kaivettiin Tonyn Viron reissulta ostamat viinakset ja
juhlittiin pitkälle yöhön. Oli aivan ihanat synttärit. Kiitos kaikille
järjestäjille!


 Lauantaisten ylläribileiden huono puoli oli se, että olin aikaisemmin kutsunut appivanhempani ja omat vanhempani sunnuntaiksi meille kahville. Kämppä ei sunnuntai aamuna todellakaan ollut edustuskunnossa. Onneksi siitäkin selvittiin, vaikka Tony olisi mielummin löhönnyt kalsareissaan sohvalla kuin siivonnut… 

Mun syntymäpäivieni lisäksi meillä ollaan juhlittu myös vauvan ristiäisiä. 1.2.2014 meidän pikku neiti sai nimekseen Adeliina Ellie Amanda. Sukunimen vauva sai Tonyltä. 
Päädyimme laittamaan Adeliinan etunimeksi koska se on mielestämme kaunis ja melko harvinainen nimi. Ellie jäi toiseksi nimeksi, koska se oli neidin sairaalanimi ja mua sairaalassa ärsytti se että kukaan kätilöistä ei osannut kutsua vauvaa oikealla nimellä vaan joku sanoi Elli, joku Elle, joku Ellen… Aina mun piti korja että ”ei kun se on Ellie!” . Amanda on aina ollut mielestäni nätti nimi. En tiedä mistä se tuli mieleeni, mutta kun meillä oli kiire papin taaamiseen ja mietittiin nimeä siihe maistraatin paperiin, mieleeni vaan tuli jostakin Amanda. Tony kelpuutti sen ja minä vaan raapustin sen Adeliinan ja Ellien perään. 😀
Olen todella tyytyväinen nimeen, vaikka sen miettiminen tuottikin paljon harmait hiuksia ja pieniä parisuhdekriisejä. Mitä enemmän mietin nimeä, sitä paremmalta se tuntuu. Enää pitää vain opetella kutsumaan vauvaa Adeliinaksi tai Adeksi.
P.s. Pistin sen mustan mekon! Kuvia ristiäispäivästä myöhemmin lisää..

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (19)

Eveliina! On aivan suloinen nimi vauvalla. Nyt ei taida olla käytössä äitisi isän puoleisen suvun nimiä, kuten on Avalla ja Nompulla ….. Jaa'a, onhan sittenkin; isoisäsi tädin toinen nimi on ollut Amanda, joten siinä on suvun perinnettä. Kaikenkaikkiaan Adeliina Ellie Amanda ovat niminä suussa sulavan ihania! Onnea oikein roppakaupalla, Onnea iloa ja rakkautta koko perheelle! Tervesin Sinikka. o.s. Rahkala

1 vastaus

Jotenkin arvasin että johonkin kohtaan nimeä tulee tuo Ellie kun se on tuossa blogin nimessä :D. Kiva nimi tuli teidän tytölle :).

1 vastaus

Ihana nimi vauvalla!! 🙂

1 vastaus

Ihana nimi ihanalle tytölle! Onnea! :–)

1 vastaus

Ihana nimi tuli teidän prinsessalle 🙂

1 vastaus

Onnea pienelle tytölle kauniista nimestä, jotenkin arvasin, et annatte nimeks Adeliina, ku sairaalas sillo juteltiin! 🙂

1 vastaus

Aivan ihana nimi!!!♥

1 vastaus

Onnea Adeliinalle nimestä ja sulle synttäreiden johdosta!

1 vastaus

Oi että kun kaunis nimi teidän tytöllä!! 🙂

1 vastaus

Ihana nimi 🙂

1 vastaus

Adeliina on kyllä ihana nimi! 🙂

1 vastaus

Aivan upean ihana nimi!!

Sofia

1 vastaus

Ihana nimi ja lempinimenä toi Ade on tosi söpö.

1 vastaus

Ihana nimi, minun tytön toinen nimi on Adeliina 😉

1 vastaus

onnea kasteesta ja kauniista nimestä! 🙂

1 vastaus

Onnea neidille ihanasta nimestä! <3 hauska vaan, mun nimi kun on Elli Adelia 🙂

1 vastaus

Kaunis nimi 🙂

1 vastaus

Ei kauniimpaa etunimeä voisi olla.

1 vastaus

Hämmentävän samannäkösiä ootte siskos kaa!:D

1 vastaus

Eveliina! On aivan suloinen nimi vauvalla. Nyt ei taida olla käytössä äitisi isän puoleisen suvun nimiä, kuten on Avalla ja Nompulla ….. Jaa'a, onhan sittenkin; isoisäsi tädin toinen nimi on ollut Amanda, joten siinä on suvun perinnettä. Kaikenkaikkiaan Adeliina Ellie Amanda ovat niminä suussa sulavan ihania! Onnea oikein roppakaupalla, Onnea iloa ja rakkautta koko perheelle! Tervesin Sinikka. o.s. Rahkala

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: