Yleinen 23.2.2014
TEKSTI Eveliina

Adeliinan kuulumiset

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Alkuviikosta olimme Adeliinan 3kk neuvolassa. Neidillä oli kaikki hienosti, ainoastaan paino oli noussut melko laiskasti. Neuvolantäti kehui että tyttö on motorisesti todella hyvin kehittynyt. Olin niin ylpeä kun Adeliina hoitopöydällä makoillessaan näytti tädille miten käännytään selältä vatsalleen ja kuinka hienosti päätä kannatellaan.
Me mennään Adeliinana kanssa rokotusohjelman mukaisesti, joten hänelle annettiin suun kautta toinen annos rotarokotteesta sekä yhdet piikit molempiin reisiin. Pistäminen sattui ja Adeliina itki ja huusi täyttä kurkkua. meinasin itsekkin tirauttaa kyyneleen kun teki niin pahaa katsoa kun mun pientä vauvaa satutettiin. Tietysti mielummin annan lapseni kärsiä pari minuuttia kipeästä pistoksesta, kuin että hän saisi hengenvaarallisen taudin, jolta nykyään on mahdollista suojautua rokotteen avulla.

Adeliinan mitat 3kk neuvolassa (suluissa 6.1 otetut mitat)
paino 5330g  (4735g)
pituus 59.5cm  (56.2cm)
päänympäryys 39.3cm  (38.2cm)

Meillä menee neidin kanssa oikein hienosti. Tyttö kasvaa ja kehittyy hurjaa vauhtia! Adeliina on hymyilevä ja aivan ihana tyttö. Rakastutaan häneen päiväpäivältä enemmän. Adeliina viihtyy kotona lattialla värikkäiden lelujen kanssa. Hän potkii, huitoo ja liikkuu pieniä matkoja sätkimällä eteenpäinkin! Hän myös juttelee kovasti ihmisille ja lempi leluilleen, eli keltaiselle leikkikaaressa roikkuvalle nallelle ja lorukirjalle. Adeliina ei viihdy selällään maaten, vaan aina sylissä hän ’pynkeää’ istumaan. Adeliina tykkää olla autossa, vaunuissa ja muuten vaan kotona. Kun ollaan vieraassa paikassa esim. sukulaisilla jolloin ympärillä on paljon ihmisiä ja hälyä, neiti on paljon itkuisempi ja levottomampi kuin kotona. Adeliina tykkää katsoa television välkkyviä valoja ja kuunnella musiikkia. Neidin mielestä ihan parasta on makoilla pitkiä aikoja ilman vaippaa.
Vaavi ruokailee edelleen tissillä, mutta saa silloin tällöin korvikettakin. Korvikkeena meille maistuu parhaiten Arlan Little baby Organic Luomu äidinmaidonvastike. Adeliina tykkää yleensä syödä vähän kerrallaan, mutta useasti. Välillä se on meille vanhemmille hieman rasittavaa kun maitoa pitää olla koko ajan lämmittämässä, tai tissiä on koko ajan kaivettava esiin. Meidon lisäksi neiti saa joka päivä D-vitamiinia ja Disflatyliä pilkkomaan vatsassa olevaa ilmaa.
Yöt meillä sujuu aivan ihanasti! Meidän vauvalla on aivan mahtavat unenlahjat! Yöunet kestävät 12 tuntia ja ensimmäinen unipätkä on yleensä noin 7 tuntia, minkä jälkeen herätään tissille. Syömisen jälkeen nukutaan vielä pitkään n. 2-3 tunnin pätkissä. Kyllä äiti on iloinen näin taitavasta nukkujasta.

Pieni Suomifani katsoi olympialaisia

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Oon miettinyt sen vaihtamista. ilmoitan siitä kyllä sitten etukäteen.

1 vastaus

Oon kateellinen tuosta Adeliinan nukkumisesta.. Mut onneks saat nukuttua, kun täytyy kuitenkin jaksaa myös siellä koulussa käydä, miten se meni! 🙂

1 vastaus

Jep! Jos tyttö ei nukkuis näin hyvin niin olis aika haastavaa kyllä opiskella samalla.

1 vastaus

Kiva kuulla että teillä menee noin hyvin! 🙂

1 vastaus

Joo, oon kyllä nyt tällä hetkellä todella tyytyväinen meidän vauva-arjen sujuvuuteen. 🙂

1 vastaus

Tuli vain mieleen,että vaihtuuko blogin osoite nyt ja voitko kertoa sitten kun se vaihtuu

1 vastaus

Oon miettinyt sen vaihtamista. ilmoitan siitä kyllä sitten etukäteen.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: