Yleinen 9.3.2014
TEKSTI Eveliina

Viikonloppureissu

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Meidän piti Tonyn kanssa lähteä perjantaina Pudasjärvelle (700km päähän) hakemaan meille jotain autoa, mutta reissu sitten peruuntuikin ihan viimemetreillä. Olin niin kovin odottanut yhteistä matkaa ja hauskaa viikonloppua että en millään halunnut luopua ajatuksesta. Me tehtiin sitten hetken mielijohteesta kiva viikonloppureissu Helsinkiin!

Lähdettiin iltapäivällä ajelemaan Espooseen, missä yövyttiin kivassa hotellissa. Aamulla syötiin ihana hotelliaamiainen ja sitten suunnattiin Helsingin messukeskukseen Horse Fair-messuille. 
Olen monta vuotta harrastanut ratsastusta, mutta nyt parina viime vuotena hevostelu on jäänyt vähemmälle. Olen nyt käynnistelemässsä harrastusta uudelleen, kunhan löydän tästä suhteellisen läheeltä kivan hevosen tai ponin mitä vuokrata muutamana kertana viikossa.
Meidän matka sujui tosi hyvin. Kun lähdettiin ajelemaan pääkaupunkiseutua kohti sovittiin Tonyn kanssa että tehdään reissu Adeliinan ehdoilla ja matkustetaan hänen tahtiinsa, vaikka joka huoltoasemalla pysähdellen. Adeliina kuitenkin nukkui joka kerta kun kuljettiin autolla. Koko reissun neiti oli oikein aurinkoinen ja nyt tämän pikkureissun jälkeen mulla on enemmän itsevarmuutta lähteä neidin kanssa pidemmällekkin lomalle. 
Tämä oli meidän ensimmäinen perheen yhteinen miniloma. Tälläinen pieni maisemanvaihdos ja irtiotto arjesta teki tosi hyvää mulle ja Tonylle. Juhlistettiin lauantaina naistenpäivää ja sunnuntaina Tonyn syntymäpäivää. Launataina minä sain nukkua pitkään, kun Tony otti Adeliinan hoidon vastuulleen ja sain myöskin päättää mitä syödään ja missä syödään. Pompottelin Tonyä muutenkin, aina naistenpäivään vedoten. Nyt sunnuntaina oli sitten Tonyn vuoro olla ”hemmoteltavana”. Nytkin se pelaa tossa jo varmaan viidennettä änäriä enkä minä nalkuta yhtään! 😀

 väsynyt reissaaja nukahti hotellin vuoteelle

Neiti ja hänen lelujen matkalaukku <3 

 Tony sai jääkiekkopelissä osumaa silmään ja nenään. Älkää pelätkö en käytä kuuluja jujutsutaitojani häneen. 😀

 Adeliina oli vielä liian pieni talutusratsatukseen, mutta kyllä hänestä vielä hevostyttö tulee! 
Tony ei ole samaa mieltä ja me ollaankin sovittu että Ade saa kuusivuotiaana päättää haluaako hän cartingauton vai ponin. 😀 Olen jo aloittanut aivopesemään häntä ponin kannalle. 😉
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (12)

Kiitos. Paljon ihania ja tärkeitä sanoja. 🙂
Mulla on kyllä mahtavia lukijoita!

1 vastaus

Ihania kuvia! 🙂

Tollaset pienet reissut kyllä kummasti piristää 🙂 Teijän Adeliina vaikuttaa samanlaiselta tyytyväiseltä tyttöseltä kuin meijän pikku neiti!

1 vastaus

Mitä pidit adeliinan äitiyspakkauksen vaatteista? 🙂 onko sulla postausta jossa esittelit vaatteita? 🙂

1 vastaus

Ihana perhe olette ja kivan näköisiä hevosia 🙂 itekkin olen hevostyttö aina joskus lomilla. 🙂

1 vastaus

Moikka Eveliina! Oon lukenut sun blogia muutaman kuukauden ajan ja tykkään siitä koko ajan vaan enemmän ja enemmän! Olet ihanan aito etkä yritä esittää mitään. Vaikutat myös tosi kypsältä ja vastuuntuntoiselta äidiltä ja ihmiseltä 🙂 Ihanaa kevättä teidän perheelle! Innolla odottelen tulevia postauksia 🙂

1 vastaus

Kiitos. Paljon ihania ja tärkeitä sanoja. 🙂
Mulla on kyllä mahtavia lukijoita!

1 vastaus

Aivan ihana tuo adeliinan "haalari" mistä olet ostanu?

1 vastaus

Rakastan sitä haalaria! 😀 Kapphallin Newbie-mallistosta.

1 vastaus

ihana tuo yöpuku, mistä se on? 😀

1 vastaus

Mistäköhän se mahtaa olla..? En musita nyt just ja yökkäri on pyykissä, että en heti pääse kasomaan lapuista. :/

1 vastaus

Hah, nauroin ihan ääneen kun joku oli tulossa tänne pudikselle lomalle. Tuntuu hassulta ajatukselta että joku tulisi tänne lomalle kun täällä on ehkä kolme ruokakauppaa&muutama muu pikkunen kauppa 😀 Kyllä musta tuntuu että siellä helsingissä on ollu enemmä nähtävää 😀

1 vastaus

Oltais tulty hakemaan sieltä vaan auto ja ajeltu samana päivänä takaisin. 😀 se olis ollu vaan tommonen matkanteko reissu, ei niinkään loma. 😀

1 vastaus

Haha tuo auto vai ratsastus 😀 Minä sain 4 v ekan puukon. Sillä tiellä ollaan!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: