Yleinen 27.3.2014
TEKSTI Eveliina

Kevätpäivän viettoa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Oltiin eilen meidän asuinkunnan Mannerheimin lastensuojeluliiton järjestämässä vauvakahvilassa. Aikaisemmilla kerroilla siellä on ollut todella vähän porukkaa ja tänään siellä ei ollut ketään. 🙁 Käytettiin silti se koko kolmituntinen hyväksemme, leikittiin siellä Adeliinan kanssa keskenämme ja minä jutustelin sen vauvakahvilan vetäjän kanssa niitä näitä.
Kurjaa että äideille järjestetään tällaisia mukavia tapaamisia missä on mahdollista saada vertaistukea ja sitten ihmiset eivät käytä näitä tapahtumia hyödykseen. Täällä vauvakahvila kokoontuu vain jokatoinen viikko vähäisen kävijämäärän takia. Toivottavasti koko kahvilaa ei lopeteta. Me ainakin Adeliinan kanssa käydään siellä sitkeästi! Toivottavasti ensi kerralla joku muukin eksyisi sinne.

Onneksi Adeliinalle riitti seuraa leluista

 Kuutti valvoo ettei kukaan häiritse vauvan päiväunia 

Tänään päivällä oli kymmenen astetta lämpöä ja auringon innoittamina lähdettiin kävelylle läheisen järven rannalle ja samalla käytiin Kuutin kanssa koirapuistossa. Puistossa on iso aidattu alue jossa koirat saavat vapaana juoksennella ja leikkiä. Kuutti käyttäytyi niin hienosti että aletaan nyt käymään tuolla ahkerammin. Adeliina oli hereillä koko reissun ja hän tykkäsi kun sai katsella rattaista ympärilleen.

Yksi Adeliinan (ja mun :D) päivän kohokodista on se kun isi tulee töistä kotiin. Silloin neiti on yhtä hymyä ja juttelee iloisesti.


Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (16)

Mä ihastuin tohon teidän turvakaukaloon! Nyt mietinkin että mitäköhän merkkiä se mahtaa olla?:)

1 vastaus

Sulla on aina ihania kampauksia! 🙂 Sopivat arkeen, mutta eivät ole liian tylsiä. Olisi kiva saada jotain tukkapostausta.
Adeliina on taas suloinen itsensä, selvästi äitiinsä tullut! Kaikkea hyvää perheellenne ja aurinkoista kevättä 🙂

1 vastaus

Kiitos! 🙂 Hyvää kevettä myös sinne.
täytyy kaavailla joku tukkapostaus! 😀 Kiitos ideasta

1 vastaus

Oon aiemminkin katellu että neiti on kyllä ihan isänsä näkönen ! 😀 Ainakin silmät on ihan samanlaiset 😀

1 vastaus

moni sanoo samaa! 🙂

1 vastaus

On kyllä ihan isänsä näkönen 🙂 harmi tosiaan, jos siellä vauvakahvilassa ei käy ihmisiä, toivotaan että aktivoituisivat. Ja vaunuista mitään tietämättömänä ihmisenä kyselen, että pysyykö teidän valkoiset vaunut puhtaina kurakeleillä? Jos ne ovat saaneet kuraroiskeita, saako roiskeet helposti putsattua pois? 🙂

1 vastaus

Nämä vaunut ovat nahkaa, joten kuraroiskeet ja muu lika ei tartu niihin niin lujasti kuin kankaisiin vaunuihin. Nää on tosi helppo pitää puhtaana, pyyhkäisen aina kostealla rätillä niin hyvä tulee. 🙂

1 vastaus

Vois yrittää enskerralla tulla kanssa käymään siellä kahvilassa, kun luulen tietäväni mikä kahvila kyseessä.. 😀 Olisi kivaa nähdä miten Adeliina on kasvanut ja kehittynyt. 🙂 Pikkuneiti niin tyylikkäänä aurinkolasit päässä, pysyykö noi muuten hyvin päässä vai onnistuuko huitomaan pois, kun ei varmaan oo sitä nauhaa takana? 🙂

1 vastaus

Oi olis ihana nähdä siellä! Se on nyt ensiviikon keskiviikkona taas, mutta meiltä jää ehkä mun koulun takia tää kerta välistä..:/

1 vastaus

Meillä täällä Vantaalla on kans MLL:n perhekahvila, kerranviikossa ja siellä ainakin on ihan mukavasti porukkaa eri-ikäisten lasten kanssa. Silloin kun siellä on jotain ´´extraa” kuten vaate-esittelyjä tai temppuratoja niin porukkaa on ihan tajuttoman paljon, hyvä että sekaan mahtuu! 😀

Ja komppaan edellistä, sulla on aina niin kivasti hiukset, mieki toivon jotain hius-postausta! 🙂

1 vastaus

Täällä on myös perhekahvila, mutta siellä on kuulemma paljon isompia lapsia ja vanhemmilla on monesti vähän eri jutut. :/ Vauvakahvila on taas suunnattu vain vauvojen vanhemmille niin mielummin kävisin siellä.

1 vastaus

Hassua, mun mielestä adeliina taas on ihan täysin äitinsä näkönen! 😀 alusta asti oon ollu sitä mieltä, kaikki on samannäköstä 🙂

1 vastaus

😀 Ihmiset näkee niin eritavalla. Aika harva on sanonut hänessä olevan mun näköä. 🙂

1 vastaus

Joku hiuspostaus olis tosiaan kiva! Ku sulla ne aina niin kivaati 🙂

1 vastaus

Hmmm…. ;))

1 vastaus

Nuo kuvat on ihania, joissa Adeliina on Tonyn kanssa. Hyvää kevään jatkoa sinne! 🙂

1 vastaus

Mä ihastuin tohon teidän turvakaukaloon! Nyt mietinkin että mitäköhän merkkiä se mahtaa olla?:)

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: